burak için yavrumuz berkin için o kişi demek

independence
kimden ciktigi belli degil mi bu cumlenin?

elbette ba$bakan recep tayyip erdoğan.

artik mide kaldirmiyor arkada$, yemin ederim artik midem kaldirmiyor bu konu$malari dinlemeyi. okmeydaninda ba$indan vurularak oldurulen burak karamanoğlu’nun ya$amini yitirmesi kimin canini yakmaz kimi uzmez ki? olmesinin tek sebebi yanli$ zamanda yanli$ yerde olmasi. allah gani gani rahmet eylesin kendisine, gunahlari affolsun, topragi bol olsun. ba$bakanin burak icin "burak yavrumuz" tanimini kullanmasi kadar dogal olan ne olabilir ki zaten?

ancak gel bir de madalyonun oteki yuzune bak;

"demir bilyeleri savunan o ki$inin"

berkin elvan icin ba$bakanin kullandigi tanim bu.

berkin elvan henuz 14 ya$inda. burak karamanoglu ise ancak berkin elvan’in agabeyi olabilecek ya$ta, henuz 22 ya$inda. ikisi de yok yere canindan oldu, ikisi de sorumsuz siyasetin kurbanlari. ikisi de cocuk, birisi biraz daha buyuk bir cocuk ama ikisi de cocuk. bir ulkenin ba$bakani nasil olurda iki cocugun can kaybini ayri kefelerde degerlendirebilir?

berkin elvan’in babasi burak karamanoglu’nun babasini ariyor, ba$sagligi diliyor ve "senin evladin benim evladim" diyor, burak karamanoglu’nun babasi da berkin elvan’in babasina ayni $ekilde yanit veriyor, "senin evladin benim de evladimdir" diyor, birbirleri ile uzuntulerini elemlerini payla$iyorlar ancak ba$bakan tum bu yapiciliga kar$i meydanlarda insan ayrimi ölüm ayrimi yapiyor.

iki cocuk da bugun yok, soguk topragin icerisinde bedenleri curumeye terk edildi, yapacak bir sey yok, hepimizin sonu bu olacak. cocuk ölümünü bile meydanlarda siyasi rant malzemesi yapan bir basbakan kendi bedenini kutsal mi saniyor? öldüğü zaman gidecegi yer berkin’in burak’in yani olmayacak mi? orada nasil verecek tum bu soylediklerinin hesabini?

yemin ederim midem kaldirmiyor artik bu konusmalari, bu ayrimlari.

edit: link

https://www.youtube.com/watch?v=-PHd36cOkms

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol