meyve sineği

independence
curumu$ meyvelerin bulundugu yerde bir anda koloniler halinde bitiveren sinek ce$idi. miniciktir ama feci rahatsizlik verir.

kurtulmanin yollari;

sagi solu bir ara$tirin, muhakkak curumu$ bir $eyler bulursunuz, onlari atin. bula$iklari yikayin, lavaboyu temizleyin, copleri di$ari cikartin.

alternatif;

bir kabin icerisine sirke, bula$ik deterjani ve icine de bir miktar toz $eker koyup uzerini suyla doldurun ve sineklerin en cok oldugu yere birakin. hatta bu kari$imdan bir kac ayri kaba yapip muhtelif yerlere birakin. sinekler toplu halde bu kari$ima saldiracaktir. bula$ik deterjani sineklerin o kari$imdan kurtulamamasini saglar ve boylelikle bu sinek saldirisindan kurtulursunuz.
independence
daha once demi$im ki;

"sagi solu bir ara$tirin, muhakkak curumu$ bir $eyler bulursunuz, onlari atin. bula$iklari yikayin, lavaboyu temizleyin, copleri di$ari cikartin. "

bu dediklerimden tamamen bagimsiz bir $ekilde bu $erefsizler yine de türüyor bir $ekilde evin kimi yerlerinde ve inanilmaz rahatsizlik veriyor.

yine daha once soylemi$ oldugum;

"bir kabin icerisine sirke, bula$ik deterjani ve icine de bir miktar toz $eker koyup uzerini suyla doldurun ve sineklerin en cok oldugu yere birakin. hatta bu kari$imdan bir kac ayri kaba yapip muhtelif yerlere birakin. sinekler toplu halde bu kari$ima saldiracaktir. bula$ik deterjani sineklerin o kari$imdan kurtulamamasini saglar ve boylelikle bu sinek saldirisindan kurtulursunuz."

onerisi inanilmaz i$e yariyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol