90 yıllık reklam arası sona erdi

independence
cumhurba$kani erdogan ile filistin devlet baskani, yeni cumhurbaskanligi sarayinda bir araya gelmisler ve arkalarinda ise osmanli’ya ait 16 ayri devleti simgeleyen 16 ayri asker bulunmustu. iste bu fotograf kimi kendini bilmezlere malzeme olmus olacak ki, akp balikesir milletvekili tülay babuşçu twitter uzerinden $oyle bir aciklama yapti.

"bu resim okunması gereken bir resim. filistin’i vermediği bahanesiyle yıkılan osmanlı imparatorluğu ve filistin devlet başkanı’yla cumhurbaşkanı’mızın arka plan görüntüsü. muhteşem bir zeka. tabiki sn cumhurbaşkanı’mızın zekası. 600 yıllık imparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi"

bu arada $ahsin milletvekili oldugunu da du$unup mecliste etmi$ oldugu yemini hatirlatalim;

"devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik cumhuriyete ve atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve anayasa’ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim"

sen kalk mecliste cumhuriyete, ataturk ilke ve inkilaplarina bagli kalacagina yemin et, sonra da cumhurbaskanina yaranmak icin "90 yillik reklam arasi sona erdi" de.

hayir i$in garibi millet bu ve benzeri ciki$lari gormesine ragmen, akp’nin osmanliya olan ozlemini bilmesine ragmen halen daha oy verip tek parti seciyorlar ya, asil buna $a$iriyorum ben.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27972573.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol