türk polisi

0 /
seha
olur boyle vakalar turk polisi yakalar cumlesinde de goruldugu uzere yakalamasiyla meshur Turkiye cumhuriyeti guvenlik birimi.
kilinc
yol ortasinda adam dograyanlari, atesli silahi ile etkisiz hale getirme yetkisi olmadigi icin seyretmek zorunda kalan kolluk kuvveti.
seyhmerat
genellikle devletin yurtlarinda yetisen kimsesiz cocuklardan secilen,1980 darbesine gelinen surecte asiri sagci fasist kesimin ve alparslan turkes’in emrine verilen ve gorevinin ne oldugunu tam olarak kendiside bilmeyen,gorev bilinci olmayan,verilen emirden baska hicbirseyi beceremeyen maalesefki sinifta kalmis teskilatimizdir..rusvet ve adam kayirmada da en ust seviyededirler..tum bunlardan dolayidirki halkimizin buyuk kesimi tarafindan aslinda ya sevilmez yada korkulur...
deathless
iyi polisler olmasina ragmen geneli bi cok olayi kendi lehlerine sonuclandiramadiklari zaman cirkeflesen yinede guvenligi sagladigina inanmak istedigim insan toplulugu.
rizapehlevi
hayatımızın her anında onlar vardır.
unutulmamalıdır ki onlarında bi sevgilisi,bi annesi,babası veya eşi,çocuğu,umutları planları ve hayalleri vardır.
sonuçta oonlarda birer insandır robot değil.
işte bu kişilerdir türk polisi.
chamomile
haklarında olumsuz pek çok şey söylenip, yazılıp çizilmesine karşın; bir defasında bir tinercinin saldırısına uğradığımda çok yardımda bulunan; apartman hududuna hırsız dadandığında bir hafta süreyle ekipçe sokakta sabahlayan, şüpheli yakalanınca ’gönlünüz rahat olsun’ diyen, şahsıma hep iyi kalpli olanlarının denk düştüğü meslek grubunun insanları.
sepulturk
katil ruhunu artık iyiden iyie ortaya koymuş, rezalet yuvası bir örgütlenmedir. 1 mayıs 2008’de gaz bombasından sebeplenen insanların nefes almaları sağlanması için gönderildikleri şişli etfal hastanesinin acil servis girişini gaz bombası atarak ne kadar gözlerinin döndüğünü göstermişlerdir. helal olsun vallaha ne diyelim.
http://www.ntvmsnbc.com/news/444803.asp

celalettin cerrah da gidip bunların yanaklarını okşamıştır an itibariyle.
satolina
bugun iyice desarj olmuş olan polislerdir.uzun zamandır öyle barikatlar kurup milleti joplamamışlardı.
hele zavallıcıkların en son panzerlerle tazyikli su sıktıgı tarihi hatırlamıyordum bile ... iyi oldu , iyi geldi.
yarasın tosuncuklarıma !

yaşasın 1 mayıs , yaşasın türk polisi !
angelus
insanlar üzerinde orantılı güç kullanmakta otorite sayılabilecek bir teşkilattır. misal ben bugün şahit oldum kuzenimin 3 adet dişini kırarlarken burnunu sağlam bırakarak aradaki orantıyı gayet leziz bir şekilde korumuşlardır. kendilerine şükran duyuyorum. allah başımızdan eksik etmesin.
istenmeyenadam
gaza gelmiş bilgiçler tarafından sanal linç girişimine maruz kalmış devlet memurları.bir meslek grubunu bütünüyle suçlu ilan etmek çocukluktan başka bir şey değildir.ayrıca polisin bir işe yaramadığını düşünenler götü sıkışınca alo elektrik arızayı mı aramaktadır merak etmekteyim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol