savaş yıldız

hmmmmmtmmcnm
19 mart 2016 istiklal caddesi patlamasındaki canlı bomba olduğu söylenilen terörist. şu an bilgi kirliliği çok fazla olduğu için kesin biseyler yazmak güç. ışidli olduğunu yazan da var dhkp c diyen de. emniyetin elindeki canlı bomba listesinde adı varmış. tebrikler, şimdi yakalayabilirsiniz.
independence
patlamayi gerceklestiren kisiyi ve videosunu izlemistim, hatta sozluge de yazmistim bunu. terorist kadina benziyordu, hatta net olarak kadindi diyebilirim. hangi ara erkek oldu ne oldu hic cozemedim.
independence
adam resmen suc makinesi.

hdp'nin adana ve mersin il binalarini bombalamaktan araniyor. ayni zamanda diyarbakir mitinginde yasanan patlamada da parmagi var deniliyor. once dhkp-c uyesi daha sonra işidci.

ve eger tum bu iddialar dogruysa adam ulke genelinde aranirken gelip ulkenin en kalabalik yerinde patlatiyor kendisini. elini kolunu sallaya sallaya tabiri tam bu kisi icin gecerli.
illimunatikafkef
ordaki videodaki bulunan kadın talimat veriyordu ve talimat verdikten sonra orda uzaklaşmaya başladı. bence o kadın işin içinde ama canlı bomba olması imkansız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol