thanksgiving.epicm.org

independence
ogrendigim kadari ile listede sadece 2009 senesine kadar 18 yas ve ustu secmenlerinin isimleri var. dolayisi ile 2009 senesinde henuz 17 yasinda olanlar bu listede yer almiyorlar. onlar raad.
herkonudafikrimvar
2 açıdan çok tehlikeli bir olay, birincisi insanlar eski karılarının eski sevgililerinin adresini bulup gidebilir, cinayetler bile yaşanabilir. ikincisi ise çok ciddi dolandırıcılık vak'aları ortaya çıkabilir. siteyi test ettim, insanların adresine kadar çıkıyor.
bezir
devlet tarafından bu güvenlik açığının nasıl kapatılacağını merak ettiren bir durum.
zira yeni kimlik arifesinde yeni kimlik numaraları da kullanılsa dahi, sitede yer aldığı belirtilen adres bilgileri de bi o kadar ciddi.
bakalım bakalım.
bigcoder
aloo ben emniyetten ariyorum, ismim başkomser rıza, kimlik bilgileriniz teror orgutunun eline gecmis sizin uzerinizden kara para akliyorlar inanmazsaniz girin felanca siteye bakin, bunlari yakalamak icin sizin yardiminiza ihtiyacimiz var, hödo bankasinin bla bla nolu hesabina şu kadar para yatirin. dilolooup (telsiz mandali sesi).

diyerek milleti soyan dolandiricilarin eseri.
hmmmmmtmmcnm
ne kadar doğrudur bilemem ama televizyonda siteye girmenin de bilgilerinizin ele geçirilmesini kolaylaştırdığı açıklaması yapılıyor. ben tıklayıp bakmaya zahmet bile etmedim. yapacak bisey yok battı balık yan going.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol