sabri ok için 4 milyon tl ödül konması

independence
oncelikle bilelim, sabri ok kimdir?

1958 adiyaman dogumlu, pkk'nin en onemli isimlerinden biri.

türkiye cumhuriyeti devleti bu adami yakalamak istiyor ve başına ödül koymus durumda, hem de 4 milyon tl ye kadar bir odul.

neden?

cunku adam azili bir terorist.

tamam, buraya kadar her sey yolunda, olmasi gereken de bu. insanlari odul yolu ile sahlandirirsin ki denk gelen, yerini bilen falan polise jandarmaya haber versin, bu adam yakalansin. tamam.

peki 2011 senesinde oslo'da hakan fidan ve afet gunes'in de hazir bulundugu toplantida kimler vardi?

sabri ok ve mustafa karasu.

bu arada hatirlatmakta fayda var, devlet mustafa karasu icin de 4 milyon tl ye kadar odul veriyor. cunku bu adam da azili bir terorist.

anlayacagin 2016 senesinde 4 milyon tl odulle aranan teror orgutu uyeleri, 2011 senesinde oslo'da mit mustesari ile gorusuyorlar;

(bkz: pkk ile devlet yetkililerinin konuşma kaydı)

yarin yine çözüm süreci adi altinda bir seyler baslasa, bu adamlarla yine gorusulecek ama terorarananlar.pol.tr'de bu adamlarin isimleri yine kirmizi kodlu ve 4 milyon tl odullu arananlar listesinde yer alacak.

ozetle devletimiz cok kaypak.
engizisyonyolcusu
(bkz: sabri ok[bkz]cemil bayık[bkz]mustafa karasu)murat karayılan[/bkz]bese hozat(bkz: duran kalkan[bkz]nuriye kespir[/bkz[bkz
arkadaslar bu kişiler öyle başına ödül koyarak yakalanabilecek kişiler değil. bu teröristler kandil de ya da bilimum avrupa ülkelerinde ikamet ederler ve [bkz]kck yürütme konseyi
)üyesidirler.öyle operasyona falan katılmazlar ,operasyonların planlayıcısıdırlar.zaten türkiye bunların bir ya da birkaçını canlı ya da ölü ele geçirse kandilde öyle bir çözülme olur ki. yani demem o ki bu adamların kellesine para ödülü koymayla bu adamlar ele gecmez. ha varsa taşşağın sınır ötesi operasyon yapar kandili,zapı,garayı darmaduman edersin ya da uluslararası prestijin olsa bu adamların başka ülkelerde faaliyet yürütmesine ,lobi olusturmasına engel olursun. istersen milyar dolar ödül koy bu adam türkiye sınırına girmedikçe ki kck yürütme konseyi operasyona katılmaz, yakalanması imkansız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol