instagram kullanan kızın amacı

antiformalistrayok
7-24 elinde ki telefonla bana söylediği kadarıyla çanta,ayakkabı,elbise gibi ürünlere baktığını söyleyen kız arkadaşımın da aralarında bulunduğu oluşum topluluk.

ben instagram kullanmam.fobim var.fotoğraflarımı,yediğim içtiğim şeyleri paylaşmayı da doğru bulmuyorum.bir nevi insanın kendisini pazarlamasına imkan verme niteliğiyle öne çıkan bir uygulama.

fotoğraflarla anlatılmak istenenler;

(arabam lüks,saatim pahalı,para var,kitap okuyorum entelim,telefonum ayfon zenginim fotoşopla yakışıklıyım hadi benimle seviş)

örnek vermek gerekirse; gıda maddeleri

baktığım kadarıyla kuru fasülye , nohut gibi yemekleri yada elle ortadan ikiye ayrılmış somon ekmeği paylaşan kullanıcı yok.varsa da helal olsun.anca 50 liraya bir lokma,garip,telaffuzu zor tatlılar vb.

-kişişel görüştür elbette aksi olabilir-
hayirlisiartik
bu uygulamada görgüsüzlük yapmak tabiiki de doğru değil o konuda başlığı açan arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum
ama beni rahatsız eden durum buradaki başlığın yine maalesef kızlara bir çeşit saldırı yönünde olmuş olması. keşke başlığı (bkz: instagram kullanmak) veya (bkz: instagram kullanan insan) diye açsaydı. neden hep şunu yapan kızın amacı, gece dışarı çıkan kızın amacı, dil çıkarıp poz veren kızın amacı oluyor tartışılanlar, tartışacak daha iyi konularımız yok mu gerçekten?
rapunzelkibritsatar
(bkz: başlık entry uyumsuzluğu)

(bkz: tuvalete giden kızın amacı)
(bkz: yemek yiyen kızın amacı)
(bkz: su içen kızın amacı)

kızımızın amacı popüler olan bir uygulamayı kullanmak, arkadaşlarıyla fotoğraflarını paylaşmaktır. ha başka amaç ile kullanan yok mudur? vardır. ama bunu kadın-erkek olarak ayırmak saçmalıktır. instagram kullanan insanın amacı de, yazalım. kız nedir yani? neden sürekli üstümüzden bir tespit yapılma çabası var. bir bırakın artık kadınlar hakkında kategoriler oluşturmayı. bu nedir arkadaş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol