31 mayıs 2017 şırnak'ta helikopter kazası

murty
Bu kadar yuksek rutbeli askerin ayni helikopterde olmasi ve helikopterin elektrik yuksek gerilim hattina carparak(!) dusmesi..

Amerika'nin Pkk'ya silah vermeye basladigi ve Turkiye'nin de bunu kabul etmeyecegi gun bu helikopterin dusmesi..

Cok ilginc denk gelmeli kaza..
jackdrill
fazla spekülatif yorumların yapıldığı kaza.

terör saldırısı yapıldığı ama insanları uyutmak amacıyla yüksek gerilim hattı yalanı uydurulduğu gibi bir kanı mevcut herkeste. bu tip söylemlerin şahsımca hiç bir faydalı yanı yok. sadece mevcut kaos dolu durumun getirebileceği bir terör saldırısı ihtimalini gerçekmiş gibi değerlendirmek ve bunu medyaya pompalamak başta rahmetli olanlara saygısızlık.
lilithia
bu olayın ister yapay oluşturulmuş koşulların bir sonucu olsun, ister bize anlatıldığı şekli ile cereyan etsin insanların öldüğü ve geride kalanların acıya boğulduğu bir trajedi olduğu sonucunu değiştirmeyecek kazadır.
bu gibi olaylardan sonra yapılan spekülasyonlar her zaman insanlara cazip gelmiştir, yakınlarımdan biri geçen sene şehit oldu ve ölümü bilinen şeklinin üzerine eklenenlerle spekülatif şekilde aylarca konuşuldu. sonuç: ailenin acısının katlanması ve bilinmezliğin verdiği kuşkunun acılarına acı katmasıydı. asla kanıtlanılabilirliği olmayan iddialar yağmur gibi gelecek ama iddialar kaskatı gerçeği daha kolay katlanılabilir hale getirmeyecek maalesef.

huzur içinde uyusunlar.
grsy
Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek rütbeli şehit verdiği olaydır. Amerika-ypg işbirliğinin arttığı herkesin malumudur ve tam da bu esnada yüksek gerilim hattına çarparak düştü haberleri gülünç geliyor.
neyalansoyliyim
Kimse kusura bakmasın ama geçen yıl ki helikopterimizin düşürülmesinini izleyen çoktur. Ve bunu izleyenler bilirler ki bu işin içinde de bir bit yeniği var. Bunu yazarak ortamı karıştırmak istemem ama kazadır diye de sorgulamamak aptallıktan başka bir şey değildir. Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol