süper kahraman kostumu

angelus
genel olarak tulum şeklinde bir tayt, dizlere kadar uzanan çizme ve şahane pelerinden oluşan kostümlerdir. kostümün sahibi olan süper kahramanlara göre kostümün rengi ve özellikleri değişkenlik gösterir. kişisel kanaatim en şahane kostümü olan kahraman ise spawn kişisidir.
goetica
genellikle tayt,taytın üzerine giyilen donumsu bir kıyafet daha,isviçre çakısı gibi her daim içinden bir $eyler pörtleyen bir kemerden ve ayrıca veletlik çağlarında gögsü çıkmayan hanım kızlarımızın sütyenlerinin içine pamuk,çorap vs. doldurdukları gibi kaslarını doldurdukları malzemeden olu$ur.ve ayrıca kıyafetlerinin en önemli tamamlayıcısı maskedir..super kahramanlık görevi ba$ında iken o maske asla çıkmaz,ancak ve ancak esas kız,hatun ki$i öpüleceği zaman hafif aralanır.


+sabriman’im çıkarsana $u maskeni nolur ya,ulan ne konu$tuğunu anlıyorum ne öptüğünü!
-olmaz müberra görev ba$ındayım.
overload
super kahramanlar içerisinde şüphesiz tam olarak layığıyla yapan supermanin karizmasını yerle bir eden kostüm super kahramanlar içerisinde en berbat kostüm olarak anılır. kanaatimce angelus haklı en güzel kostum şüphesiz spawn’a ait. ee ne de olsa öbürtarafı görmüş geçirmiş bir kahraman
eldrun
çoğu super kahramanın aksine supermanin kostümünde maske yoktur.metropolisteki ve smallvilledeki insanlar oldukça salaklar ya da supermanin bilmediğimiz güçleri var.saçları geriye atıp gözlükleri çıkarınca tanınmamak da enterasan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol