sakarya üniversitesi

nymphetamine
teknik üniversite olması karadeniz teknik üniversitesi tarafından kabul edilmemiş bir okuldur.itü’den ayrılmıştır. sapanca manzarası gerçekten kendini kaybetmiş çiftlere hak vermektedir adeta.
nymphetamine
iki gün önce rektörlük seçimleri yapılmış, derslerin iptal olması nedeniyle otobüs kuyruğunun 200m olduğu bir üniversitedir.seçildiği günden küfür yemiştir rektör.
instrument
her noktasında ayrı bir fakülte inşaatı vardır. hiç bitmeyen bir cami inşaatı da vardır. kampüsünde ansızın dersteyken camdan bakarsanız, bahçenin otlarını yiyen bir inekle karşılaşabilirsizin. beden eğitimi yüksek okuluna inşaatı 6 yıl süren bir havuz yapıldı. havuz bitince kimse içinde yüzemedi. çünkü havuzun içine pota koyup basketbol oynadılar.
instrument
geldiğimden beri bir türlü ısınamadığım, sevmediğim bir okuldu sakarya üniversitesi, ta ki bu sene bahar şenliklerine şebnem ferahı getirene kadar. bu oklul okul olalı ilk defa adam gibi bahar şenliği düzenliyor.
instrument
bugün cinayet olayıyla sarsılan bir okul. kampüs içinde cinayet işlenmiştir. bir erkek öğrenci üç yıl peşinde koşturduğu ama bir türlü ayarlayamadığı kızı vurmuş daha sonra da kendini vurmuş. okula silahın nasıl sokulduğuysa tartışılıyor.
k4rt4l
bi çok değerli bilim insanına ev sahipliği yapan üniversite.bi an önce teknik üniversite olması o bilim adamları içinde iyi olacaktır elbette.
enharista
çok değil 15 gün sonra bir arkadaşınızın öldürülmesinin yıl dönümü olacağı okuldur, kampüse silahla girmek kolaydır burada, cinayet işlendikten sonra okul yönetimi hiçbir şey yokmuş gibi finallere devam ederler. eğitimi iyi olabilir belki ama güvenlikten eser yoktur.
stiger
4 yılımı serdivan denen çöplükte geçirmeme sebep olduktan sonra fakültemizi muhteşem manzaralı kampüse taşımaya karar veren üniversite, taşınma işlemi mezuniyetimden sonra olmuştur ki bu da şahsıma fazlasıyla koymuştur..
incem ben
öğrenci işlerinin bok gibi olduğu üniversite.turizm işletme bölümünün zorunlu hazırlığını atlamak için muafiyet sınavına girmeden önce kendileri;

-senin bölümün zorunlu hazırlık sınava girsen de bişey farketmez.
demişlerdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol