dog day afternoon

paulina
filmin ortasında al pacino’nun biseksüel olduğunu öğrenmemle şok olduğum film. kadın vırvırının neler yaptırabileceğini bi kez daha gösteren film. adam aradığı huzuru karısında bulamayınca tabiki karşı cinse yönelip onun için banka soyar. ayrıca bankadaki genç kadının hareketlerini unutamıyorum, banka soyuluyor kadın günlük güneşlik bir şey yokmuş gibi davranıyor. (bkz: leyla)
hallucinogen
bu film tek başına harika bir performans ortaya koyarak filmi götüren al pacino nun efsane olma yolundaki ilk adımdır.alışılmış daha doğrusu alışılmışın dışında muazzam mimik ve jestlerinin geriye doğru canlanışı ,söz konusu sonny karakteriyle hayat bulur.
max
al pacino nun gençlik yıllarından bir film.yaşanmış bir banka soygununu anlatıyor.oyuncular oldukça iyi rol yapmışlar.filmde the godfather da al pacino ile birlikte oynamış olan john cazale da oynamakta.film bitip jenerik yazıları çıkmaya başladığında herhangi bir müzik çalmıyor.bu durum filmi izleyen bireyin,filmin son sahnesinde girmiş olduğu tribi kat kat arttırmakta.filmin soundtrackleri de çaldıkları sahnelere oldukça uygun seçilmiş.gayet başarılı bir yapım...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol