redjurist

paralaks
bir-iki günlük tanışmışlığım olsa da kendisini bayağı bir sevdirmiş olan dost.avrupa ve bağımsız sinema yanlısı olması da cabası...
stscan
marjinalite avcısı kardeşimdir kendisi.real madrid marjinalitesiyle devrim yaratmış ve akımın öncüsü olmuştur.satış teorilerini geliştirdiğimiz yılları hatırladım şimdi.hey gidi günler hey...sessiz sinemada "bilgisayar"ı anlatışı görülmeye değerdir.yalandan muhabbetleri çoktur.kötü gün dostu iyi gün dozeridir bazen.ama ağlamasın diye dozer kısmına şaka dicem şimdi.şaka şaka!
zekası hala şaşırtmaktadır beni.garip ama süper tespitleri vardır.bol demli çatı katı muhabbetleri dinlemeye değerdir.kısca kardeşim redjurist işte...
ya basta viva zapatista
sözlükten ayrıldığını duyduğum ve sinirlendiğim dosttur.sinirim onun takmaması gereken kişileri kafasına takması ve onu sözlükten soğutanlaradır.

son süreçte sözlükten ayrılan değerleri gördükçe üzüntüm artmakta ve kendi varlığımı dahi sorgulamaya başlamaktayım.demek ki sözlükte yanlış giden bazı şeyler var benim göremediğim.sözlüğü beraber yönetsek demek sanırım kabul edilemez, ancak yazarlara değer vermek ve iletişimi kurarken onlara değer olduklarını hissettirmek gerekmektedir.red keşke geri dönse ve mücadeleye kaldığı yerden devam etse.
paralaks
gitmesine neden olanlar bu olayı hiç tınmasalar da red’in gidişi beni ve bizi çok üzmüştür.evet kafaya takmaması gereken kişileri kafaya takmıştır kadim dost.sorunları iletişim yoluyla çözmeye inanmış iyi niyet insanı olmasına rağmen tüm çabalarından sonuç alamamış,tüm itirazlarıma geri döndürme çabalarıma rağmen gitmiştir.biz hep onunlayız ama sözlük çok şey kaybetmiştir.doğrudur yalnış giden birşeyler var.
goetica
gidi$ine gerçekten çok üzüldüğüm eğer geri dönerse radyoda kirmizi rengi bile feda edebileceğim bilgiçtir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol