ise gec kalmak

made in heaven
insana sabah sabah karmaşık duygular yaşatabilen durumdur.usulca gözlerinizi açıp saate baktığınız zaman geç kaldığınızı farketmenizle "hasssiktir" i koyverip kalp çarpıntısı içerisinde yataktan fırlamaya meyleder,ardından "ulan nasıl olsa geç kaldım bari bir saat daha uyuyayım" diye düşünerek kafayı yumuşacık yastığa gömersiniz.
hapitut b
işverenin karşısında kendimizi haklı çıkarabilmek için türlü abuk mazeret bulunan olay.
ör/ yolda gözleri yeterince görmeyen bir yaşlı vardı karşıdan karşıya geçirmek için dolmuştan indim
karşıdan karşıya geçirmek istedim ama o bana direndi bende karakterim gereği ona
sonra ben kazandım tabi bu şirketin azimli çalışanlarından biri olarak, akabinde bir sonraki dolmuşa binmem baya zaman aldı malum
işte gerçek bundan ibaret sayın patronum kendimi sizin adil ellerinize bırakıyorum.
janisbaby
ikinci öğretimin saat 16.00 da başlayan dersine geç kalmak şeklinde daha fecisi vardır. fakat işinizde vazgeçilmez iseniz zerre kadar önemi yoktur.
4ever
hem ikinci ogretim olup hemde finalleri kaciracak kadar gec kalmaya sebep olup,en sonunda okulu birakma ve hayata gec kalmaya kadar giden kotu aliskanlik...
dugmeburun
patronunuzun tatile gitmesiyle götünüzü biraz yayıp, sonra bunu bi miktar abartıp ter kan içinde taksi arayarak etrafta koşuşturmaktır, işe geç kalmak..

bu arada iş yerinize vardığınız vakit üstünüzde birbiriyle alakası olmayan bir kombin de bulabileceğiniz bir durumdur bu.

nickmickyock
eğer halihazırda geç kaldıysanız ve de o esnada rüyadaysanız, çalar saatinizin yerine cep telefonunuzun çalması durumudur. iğrençtir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol