sarsilalim ama yikilmayalim

firambogaz
"sarsılalım ama yıkılmayalım 17 ağustos’u unutmayalım” projesi.16 ağustos’u 17 ağustos gecesine bağlayan gün yapılacak olan bu etkinlik, 17 ağustos 1999 depreminde yaşanılan acıların ve bu afette kaybettiğimiz yakınlarımızın anılmasını ve unutulmamasını amaçlıyor. bunun yanı sıra, afetten etkilenen insanlarımıza destek ve katkı sağlamayı hedefliyor..

http://www.17agustos.net/
nick
bu sene sponsor ilgisizigi ve gerekli iznin verilmemesi sebebiyle gerceklesemeyecek proje.

aciklama:
16 ağustos 2006 tarihinde ulus aykut barka deprem parkı’nda marmara depreminin 7. yılı ile ilgili gerçeklekleştireceğimiz “sarsılalım ama yıkılmayalım” organizasyonunu kurumsal sponsorlarımızın gerekli sinerjiyi yaratamamasından ve bu organizasyonun gerçekleşmesi için gereken ilgi ve desteği göstermemelerinden dolayı toplantımızı kurumsal sponsorlarımız olmaksızın gerçekleştirmeyi düşündük.
ancak beşiktaş belediye başkanı sayın ismail ünal’ ın vekili sayın kemal çiloğlu tarafımı arayarak sayın başkanın talimatı gereği organizasyonun aykut barka parkında yapılamayacağını beyan etmiştir.
bu bilgiler ışığında, hukuka olan saygımdan dolayı izinsiz bir toplantı yapmanın mümkün olamayacağını bildirir bu güne kadar destek olan herkese teşekkürlerimi sunarım.
saygılarımla,
erdoğan koparal

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol