kuşuratlı rakam vereyim de salladigim anlaşılmasın

angelus
orjinali küsüratlı rakam vereyim de götten salladığım anlaşılmasın olan lakin 50 karakter sınırına takılan, konu içerisinde konu ile alakalı oran vermek isteyen ama vereceği orandan da emin olmayan bireyin "ulan ben şöyle %68, %96.5 türü küsuratlarla donatılmış bi rakam vereyim de bi bok biliyo sansınlar" türü kurnazca duyguların eşliğinde vuku bulan hadisedir. bu tür insanları kınıyor, "yapmayın a.k." diyoruz. ama "lan sen ne cin fikirlisin, ne zekiymişsin" diyerek içten içe takdir ediyoruz.
capt it all
bilumum okey oyunlarında (düz okey hariç) oyuncuların sık sık başvurdukları hile de bu başlık altında yer alabilir. sözgelimi adamda 60 küsür sayı vardır fakat, elinde olandan az söyleyecek ya oyuncu, şüphelenirler, küsürlü söylemez, girmesin diye 37 der oyuncumuz elinde kalan sayıya, 34 der, 30 demez, 25 demez, 40 demez...
melankomik
bir konu hakkında sayısal veri vermek isteyen insanların %42.6’sının tercih ettiği bir fasilite(imiş).

sallamıyorum bu gerçek.
satanist yiyen kedi
dünyanın en müthi$ dü$üncesidir.ozellikle sallama istatistiki bilgiler verirken basvurdugumuz yontemdir.yüzde 61.7’lik bir ihtimalle yanlış bir düşüncedir.
igor
ihalelerde en cok basvurulan yontemdir. hic kimse 1000 ytl teklif vermez ya 999,50 ytl ya da 1002 ytl gibi bir teklif verir. sebebini ben de bilmiyorum ama bugune kadar cok fazla gordum bu durumu. ha salliyorlar mi orasini hic bilemiyorum.
abdurrezzak bin reloaded
- olum kız alkolü alınca değişti birden eve gidelim demez mi?
+ dedi mi?
- atladık hemen arabama bir yandan sürüyorum bir yandan önsevişme.
+ yok artık, inanmam valla!
- % 79,458 ulan!
+ tamam o zaman...
- eve gider gitmez dış kapıda 1,243 posta, salonda 3,654 yatak odasında 5,47...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol