türkçe öğretmeni

angelus
türkce dersini öğrenci bireylere öğretmek ile yükümlü olan öğretmendir. ha öğrencinin kafası çalışıyorsa derse öğrenebilmektedir yok kişinin derse karşı uzaktan yakından alakası yok ise öğretmen ne yapsın.
fasa fiso
ogrencilerin kendini gerceklestirmesinde rol oynayan insanlarin basinda gelir turkce ve edebiyat ogretmenleri.eger ki ogretmen kisisi sadece dil bilgisi kurallarini ogretmeyi ve sair burada kime sesleniyor sorusunu sormayi kendine ilke edinmemis ise ogrenciye cok seyler katar.gerek kulturel, gerek sosyal, gerekse hayat adina.cunku turkce dersi cok yonludur.her alanla baglantisi vardir.ders bu kadar hayatla bagintili olunca turkce ogretmenleri de yillar sonra okul yillarindan akilda kalan ilk kisilerdir.
akhillius
ne zaman ortamda biri bulunsa konuşmalardaki yanlış olan telaffuzları ya da söylemleri ya da manaları farklı olupta o anlık kullanılan kelimeleri düzeltseler aynı ortamda kendilerinin yanlış kullanımlarını suratına pat pat vurdunmu da dumurdan dumura koşanlardır. madem hata yapıcaksın neden beni düzeltiyorsun değil mi ama anacım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol