overlord

eldrun
command and conquer generalsda çin’in durdurulamaz tankı.çok yavaş olması tek dezavantajıdır.nükleer başlıklarla bir hızlandırılır.tepesine gatling cannon monte edilince yayalara ve uçaklara karşı oldukça güçlenir.3-5 tane gatling cannonlu, 2-3 tane de propoganda towerlı overlordlardan oluşan bir kaç birlik yaptınız mı iyi kontrol ettiğiniz taktirde durdurulmanız oldukça zordur.tanl seçildiğinde ki "i am big", "this is a overlord tank" gibi laflar ise müthiştir.
sepulturk
codemoasters’ın yaptığı ve dungeon keeper mantığı olan aksiyon oyunu. dungeon keeper’la olan benzerliği ise sadece kötü olmaya çalışmakla alakalı yoksa yanına pek yaklaşamaz.

overlord yönettiğimiz karakterin adı ve kendisi bildiğiniz kütüktür. sünnetli çocuklar gibi yürür ve eşek kadar adam olduğu halde zıplayamaz. önüne kütük geldi mi hemen minionlarını çağırır zir zop. minion nedir diye sorarsanız kısaca köleleriniz diyim geri kalanını bkz içinde görün.

oyunumuz kısaca kimsenin dungeon keeper’ı özleyip de sazan gibi atlamaması gereken bir oyundur. ha çok mu kötü kesinlikle değil ama idare eder ama olmasa da olur. oyunun en güzel yanı minionları yönetmek için kullanılan mükemmel sistem.

edit: oynadığım en çizgisel oyunlardan biri olduğunu söylemeyi unutmuşum. kesinlikle adamı çok sıkıyor bu yönü. mutlaka verilen görevi verildiği şekilde yapmalısınız. ayrıca feci sapıtan bri save sistemi var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol