pipişik

sipsi
kendisini tebrik falan etmiyorum. kıskançlıkla falan da alakası yok zira 1 000 0000 ncu entryi giremeyeceğimin farkındaydım. sinirlerimi bozan durum şu: kendisi arada sırada gece gelir, yüzlerce tematik entry kasar gider. sözlüğe katkısı fazladır. uğraş gerektirmeyen entry yazar ama entry salt bilgi içerdiği için okurlara, ’bu neymiş?’ diye bakanlara fayda sağlar.

uzun bir aradan sonra bir gece yeniden sözlükte görülen yazarımız sözlüğün sol frameini bir anda 8 sayfaya çıkarmış ve herkesin bir heyecanla beklediği 1 000 000 uncu entryi yazmıştır. farkındaysanız herkesin beklediği diyorum. insanlar bu entry için geri sayım yapıyor her gün, zirvesi hakkında kafa yoruyorlar. ve sen gelip şunu yazıyorsun: <bkz nasıl geçirdim ama>

sevgili pipişik sözlüğe en çok entry yazan kişi olarak o entryi en çok hak eden insanlardan biridir, gerçekten böyle düşünüyorum. ama buradaki bütün yazarların az çok önemsediği entry bu şekilde mi olmalıydı? şahsım adına konuşursam ben bilgi sözlük’ü çok seviyorum. buradaki insanları da seviyorum. mutsuzsam gelip burada kafa dağıtıyorum, mutluysam gelip milletin kafasını dağıtıyorum. yani önem veriyorum. basit bir şey olabilir senin için bu entry, ’alt tarafı bir entry ne var?’ diyebilirsin ancak benim açımdan sözlüğün 1 000 000 uncu entrysi sözlüğü hep birlikte nasıl bir mekan haline getirdiğimizi hatırlatan bir şeydi. seni severim sevmem tanırım tanımam, ama o entry bu şekilde yazılmamalıydı diye düşünüyorum.

şimdi zahmet edip poponu kaldırırsan, 23 nisan 2011 bir milyonuncu entry zirvesi’nde masanın üzerinde bir o yana bir bu yana salınabilirsin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol