bilgi sözlük kitabı

independence
son aylarda aklimi iyice kurcalayan, yemeden icmeden hakkinda du$undugum ve en sonunda yapilmasina karar verdigim kitap.bu kitap sanirim 96 sayfadan ibaret olacak.gerekli baglantilari da gun itibari ile saglandi, yayin evi fiyatlari alindi, uc a$agi be$ yukari anla$malar saglandi.

kitabin icerigi, bilgi sozluk icerisinde yer alan a$mi$ zeka ornegi sayilabilecek konu ba$liklari ve icerisinde barindirdigi entrylerden ibaret olacak.
(bkz: koparan ba$liklar)
(bkz: yaran entryler)

tabi sadece mizahi yonu olmayacak bu kitabin.ayni zamanda duygusal ve du$unduren entryler de kitabimizda ba$ ko$ede yer alacak.

bilgi sozluk kitabinin icerigini belli bir yazar grubu olu$turacak.bu yazar grubu oncelikle kendilerinin begendikleri entryleri sececekler ve ardindan tum bu insanlar bir araya gelerek secilenleri yeniden eleyecekler.bu $ekilde de kitabimizin icerigi ortaya cikmi$ olacak.

"benim yazilarim yayinlanmasin!", "ben sozluge sagda solda yayinlansin diye yazilar yazmadim karde$im!" ve turevi du$uncelere sahip olanlar bana acilen houston araciligi ile haber versinler.haber vermeyen ki$ilerin yazilarinin kullanilmasina izin verildigi du$unulecek ve utanmadan bilgi sozluk kitabinda nickleri ile birlikte afi$e edilecek.

bu konu ile a$mi$ fikirleri olan arkada$lardan mesaj bekliyorum.

not:"ek$i sozluk bunu yapti lan!" diyenler icin.evet yapti.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol