malazgirt kitap kampanyası bilgi sözlük ayağı

independence
ek$i sozluk’un ba$lattigi malazgirt’e kitap yagdiralim kampanyasini pek cogunuz biliyorsunuzdur sanirim.bilmeyenler de $imdi ogrendiler i$te.biz du$unduk ve bu kampanyaya kayitsiz kalmayalim dedik.kendi aramizda minik bir organizasyon yaptik.$oyle ki:

ankara ikametli olup bu yardima herhangi bir $ekilde katilmak isteyenler ankara bilgi sozluk temsilcisi maliyeci nickli arkada$imizla houston araciligi ile temasa gecebilirler.

istanbul ikametli yazarlarimiz benimle houston araciligi ile temasa gecebilirler.

diger illerden bu konuda ba$i cekmek isteyen olursa gene bana konu ile alakali haber verebilirler.

bahsi gecen yardim kesinlikle nakit para degil, sadece kitap, kirtasiye malzemesi, belki kullanilmi$ ama temiz olan kiyafetler ve akliniza gelebilen diger $eylerdir.

yardimin ula$acagi yer mu$ ilimizde bulunan bir koy ilkokulumuzdur.daha 15 dakikada du$unulup karara baglanmi$ bu kampanyaya $u anda i$tirak eden ki$iler $unlardir.

independence
maliyeci
sergey
death in bablyon
belkibirgunbiryerde
pia
carpediem(muhtemelen)
$eyhmerat
xerxes
serco

bagi$lanacak kitaplarin bir koli icerisine konulmasi ve uzerine bilgi sozluk yazilmasi, kolinin icerisinde var olan muhteviyatin [email protected] adresine liste $eklinde yollanmasi onemlidir.ote yandan houston araciligi ile ula$tiginiz kimseler size ne yardimlarinizi ne $ekilde ula$tiracaginizi bildirecekler.bir otobus firmasi ile anla$ilmi$ ve kolileri ucretsiz $ekilde yollayabilmeniz saglanmi$tir.

haydi bir yaraya az da olsa biz de merhem olalim.

edit:bu entry her yeni katilimlarda editlenip yeni nickler listeye eklenmektedir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol