neden berbat oyu verildiği anlaşılamayan entryler

kalimera
#870876
niye ki şimdi bu. bu şarkıyı bu adam söylemiyo mu arkadaş? yani sen eksiledin diye bu adam bu şarkıyı söylemekten vaz mı geçecek? ki bunun artık mümkün olmadığını pekala bilmektesin.
ha adama mı gıcıksın? o halde beni neden eksiliyosun arkadaşım. onun bu şarkıyı söylemesinde benim zerre etkim, tepkim, yetkim yok. bilmiyorum farkında mısın ama verdiğin eksi oy benim veri tabanıma ekleniyor, onunkine değil.
ha bana mı gıcıksın? o zaman şarkıyı söyleyeni neden eksilersin arkadaşım. ölmüş adam hiç yakışık alıyor mu arkasından...kaldı ki benim bu entryi girmem de onun zerre etkisi, tepkisi, yetkisi yok. bereket versin verdiğin eksi oy benim veri tabanıma ekleniyor, onunkine değil.
ha şarkıya mı gıcıksın? o zaman bizim günahımız neydi be arkadaş? bilmez misin ki verdiğin eksi oy benim veri tabanıma ekleniyor şarkınınkine değil.

işin en trajıkomik yanı da ne biliyo musun? senin için girdiğim bi ton alakasız bakınızım varken, gittin gittin en alakalısından vurdun ya beni.. bilmiyorum gözüm arkada gider mi?..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol