spoiler uyarısı koymadan spoiler vermek

independence
götlüktür, yemin ederim götlüktür.

ezel’i reklamsiz izleyebilmek adina dizi bittiginde internetten izleyen bir zihniyetim ben, on dakikalarca suren reklamlarla bogu$maktansa boylesi benim icin daha keyif verici oluyor, tabi bu spoiler nedir bilmeyen amcik agizli yazarlarin tuzagina du$medigim zamanlarda aldigim bir keyiftir.

sozum bizim sozlugun yazarlarina degil, zaten bizim sozlukte okudugu kitabi yahut izledigi filmi diziyi payla$an kac ki$i var ki? yok denecek kadar az, bu ayri bir ba$lik konusu. kurtlar vadisi’ni, ezel’i, lost’u izleyen ki$i sayisi azimsanamayacak olcudeyken kimsenin zahmet edip fikirlerini yazdigi yok ya neyse, siktir et konu o degil.

az once hep yaptigim gibi tum sozlukleri bir bir kolacan ederken ek$i sozluk’te kerpeten ali ba$ligina denk geldim ve daha ilk entry de $u yazi ile kar$ila$tim;

"bundan sonrasi keskin bir spoiler icerir ve spoiler ibaresini ben koyuyorum, ek$i de okudugumda yoktu, ayni tuzaga sen du$me diye yapiyorum bunu, du$me!

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

an itibari ile ölmü$tür.


lan amcik agizli, o spoiler butonu gotune girmesin mi senin? dank diye "an itibari ile ölmü$tür" yazilir mi be andaval, be yazarligina sictigimin denyosu. hic mi derede ordek agzi gormedin lan sen? sirf bu yuzden resmen adama allah belani versin senin dedim hem de en icten duygularimla. sava$ta bile soylenmez bu be.
:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol