atatürk havalimanı

0 /
steroid
freeshop’unda çalışmak için 1 yıl boyunca o sınav senin bu mülakat benim kastığım, sonunda da "biz sizi ararız.." lafı yiyip ana avrat sövdüğüm havaalanı. ama işleyişi şahanedir, laf yok. ayrıca eski manitamın zamanında güvenlikçi olarak çalıştığı devasa mekandır.
mademoiselle carole
sanildiginin aksine, yesilkoy’ den ulasimin sadece taksi veya ozel araclarla oldugu havalimanidir. arada 5 dakikalik yol vardir.
*
yesilkoy’ de oturdugunuzu soylediginizde,
"havaalaninda mi?" diye de sorarlar.
independence
domuz gribi virusu ki$inin bunyesinde ancak kulucka donemindeyse ate$i cikmayacagi icin buraya yerle$tirilen termal kameralar bu anlamda i$e yaramayacaktir. ancak hastaliktan o anda etkilenen insanlari tespit edebilecektir.
alorarola
an itibariyle a kapısı girişindeki doğalgaz dönüştürme deposunda belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıkmış.

çok sayı da ambulans yönlendirilmiş. yangına bakırköy, yeşilköy, kocasinan ve avcılar itfaiye gruplarından ekipler müdahale ediyormuş.
independence
15 nisan 2010 eyjafjallajökull un patlaması ve bu sebepten kaynakli ucu$larin aksamasi sebebi ile havalimani olmaktan cikmi$, bildigin kamp alanina donmu$tur. yolda kalan yolculari otellere yerle$tiren havayolu $irketleri, otellerde yer kalmayinca ataturk havalimaninda bulunan odalari da yolda kalan yolculara tahsis etmi$ler. $imdilerde bir hayli karma$a ya$aniyor burada.
miss greer
yurt dışı uçuşların neredeyse %80i oradan yapıldığı için rezalet bir trafik vardır. birkaç ay önce ingiltere türkiye uçuşları 6 saat rötar yapmıştı. gel de çıldırma. koca koca bir sürü havalimanı var ülkede paylaştırsalar nolur ki uçuşları. gerekli gereksiz istanbul aktarması derdi de olmaz hem.
independence
bir manyetik sapma sebebi ile 06 / 24 pisti bundan sonra 05 / 23 pisti olarak adlandirilacak, 36 pistinde bir degi$iklik var mi bilmiyorum. dogal olarak approach chartlari falan da hepten degi$ti, yakla$malar degi$ti, bir suru tiri viri.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol