her okula bir mescit kampanyası

betterthan
bursa saadet partisi genclik kollarinin muhtesem fikri!!!, bu nasil bir ugrastir nasil bir din dusmanligidir(evet kesinlikle bir din dusmanligidir)turkiyenin birdolu gundemi varken gide gide boyle bir konuya parmak basan arkadaslara bende bir parmak seetmek istiyorum.

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=283625
satanist yiyen kedi
yazinin tamami $oyledir.hakli aciklamalar varken yine de iyi niyetinin ba$kalari tarafindan suistimal edilecegi insanın kafasından geçmiyor da degil.


sp bursa il gençlik kolları üyeleri, istanbul bağcılar lisesi’nde öğrencilerin toplu namaz kılması ile ilgili haberlerin ardından, bursa il milli eğitim müdürlüğü binası önünde basın açıklaması yaptı. ‘her okula bir mescit’ adı altında imza kampanyası başlattıklarını söyleyen sp il gençlik kolları başkanı ali molla salih, “milli eğitim bakanlığı’nın okulda ibadet etmek isteyen öğrencilere yönelik 1977 yılına ait genelgesine göre, okulda dini ibadetlerini yerine getirmek isteyen öğrencilerin bu ihtiyaçlarını, okul yöneticilerinin kanuni mevzuat gereğince karşılaması gerekir’ dedi.
okul yöneticilerinin anayasa’nın 24’üncü maddesindeki din ve vicdan hürriyetiyle ilgili hükümler gereği, okullarda mescit açmak zorunda olduğunu savunan salih, “infiale neden olan bu üç beş çocuk kimdir? sırtlarında bomba mı taşıyorlardı? ‘kahrolsun cumhuriyet’ diye slogan mı atıyorlardı? vatanına milletine karşı bir duruş mu sergiliyorlardı? ayaklar baş oldu. sözde her biriniz, dine saygılısınız ama nerede bir din konusu geçse hep bir ağızdan karşı durursunuz. neden içinizden birileri çıkıp mertçe aslında islam’a karşı olduğunuzu itiraf edemiyorsunuz?’ diye konuştu.
salih, “ilköğretime kadar inen uyuşturucu partilerini haylazlık diye geçiştiren, sınıflarda toplu ve canlı taciz görüntülerine şaka süsü vermeye çalışanlar, bir okulun bodrum katında üç beş çocuğumuzun namaz kılmasını, hainlik ve cumhuriyet düşmanlığı noktasına getirmeye çalışan ses kimin sesi?’ dedi.
schumi
laikliğe aykırı kampanyadır. bu kampanyanın laikliğe ve anayasaya ters olduğunu bilmemek bir cahillik, bile bile uygulamak apayrı bir cahilliktir. okulda mescit olursa kilise de olmalıdır.

ha okulda namaz kılınır, o ayrı...
instrument
ne mescidi? mescid de neymiş? yeter mi hiç mescid. cami yapalım camii.

sakarya üniversitesi kampüsünün içinde bir adet selimiye camii ebatlarında camii inşaatı var. dindarlarla cumhuriyetciler arasında kavga konusurud. bitiremediler. her okula yaptıralım. ne olacak ki sanki? büyütmeyin bu kadar şeriat devleti mi olacağız. peh.
pinkcat
her okulda mükemmel eğitim sağlanmış,öğretmen açığı kalmamış,herkes aynı kalitede eşit eğitim alabilmiş durumda olduğundan son derece mantıklı(!) bir önerme.her şey tamdı,tek eksiğimiz imanlı yavrularımıza ibadet(!) edecek yuvalar(!) bulmaktı.bize de bu yakışırdı zaten.unutmayalım,din her şeyin üstündedir,allah korkusu olmayan nesillerden herşey beklenir.korkutmak lazım yavrucakları.imansız nesil yetişmesin,vatana millete hayırlı olsunlar maksat.komplo teorileri üretmeyin hemen.bu ülkede cami mi var ki çocuklar gönül rahatlığıyla ibadet etsin?az bile yapılmış.ben olsam her cuma okula ve mescide gitmeyi zorunlu tutardım.ülkece tüm sorunlarımız bittiği için en elzem konu budur.din elden gidiyor kardeşler!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol