castlevania

blinn
1986 commodore 64 ten beri devam eden, japon konami firmasinin cikardigi oyun serisinin adıdır. serinin ilk oyunlari platform olarak baslamis oyun muzikleri,mekan modellemeleri ve saglam senaryosuyla ilgiyi toplayinca devam oyunlarinin yapimi icin firmaya gaz gelmistir.aksiyon tarzina donusen son oyunlar,uc boyutlu olarak tasarlanmis ve mekan betimlemeleri konusunda kendisini bile asmis haldedir. ps2 de cikan son iki surumu "lament of innocence" ve "curse of darkness" dir. alinasi arsivlenesi muhtesem oyunlardir.
independence
Sanırım yeni başlayan 25 dakika uzunluğundaki cizgi dizi. Dracula nin sevdiği kadını cadı diye yakan köylüler ve Dracula nın koylulerden vahşet ve kan dolu intikamını konu alıyor. En azından bu şekilde başladı dizi ancak okuduğum kadarı ile buffy tarzı vampir avcısı falan da varmış dizide. Dediğim gibi, 25 dakika olması güzel. Sıkmadan bitiveriyor.
independence
arkadas gece izleyeyim zaman gecsin uykum gelsin dedim, 4 bolum 1,5 saatte bitti, 5. bolumu aradim, meger ilk sezonu komple tuketmisim. 25 er dakikalik 4 bolumluk sezon mu olur lan? sherlock bile daha uzun suruyordu.

2. sezon onayi verilmis ama o da 2018 senesinde.

bu arada dizi bir netflix dizisi. onu da eklemeden gecmeyelim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol