günlük tutmak

smart
insan ruhuna cok iyi gelen kimseye soyleyemeyecegin absurt seyleri hic cekinmeden yazabilecegin yer.elbette cok iyi saklamak sartiyla.
queen
sozluk uzerinden tutulmaya calisilmadigi surece problem teskil etmeyen hatta kisileri rahatlattigi rivayetleri olan, aileden hatta herkesten saklanmasi gereken hede...
made in heaven
yillar sonra okundugunda insanin kendi kendisine "bunlari ben mi yazmisim?" sorusunu sorduran,gecen zaman icerisinde insanin gunluk yasantisi icerisinde fark edemedigi ne inanilmaz degisikliklere ugradiginin kaniti olan zevkli ugras.
isimsiz kahraman
bazen icinde boguldugun bir okyanus vardir, bir damla sizdirmazsin disariya; kimseyi uzmek kendi dertlerinle yormak istemezsin cunku. boyle durumlarda kelimeleri kanatmak, kelimelerde kanamak en iyi gelendir yalnizliga, yaralara. yazdikca acmazlara duser, daha cok boguldugunu hissedersin belki ama bir sekilde kurtulmak istersin icine dustugun dehlizden. elini uzatirsin tutan yoktur, aglarsin yuzune bakan, seninle birlikte aglayan yoktur. bir kagit parcasini yaren edersin kendine, kimseye soyleyemediklerini anlatirsin, dinler seni yargilamadan, kiyaslamadan. zaten istedigin de dinlenilmektir sadece. sonra baska baska insanlar paylasmak istemediklerini paylasmaya zorlarcasina karistirir, kurcalar; bilmeden kirilmisliklarini orseledigini. incinir, dokulursun, yine de yazmaya devam edersin, o sonsuz anlayisi hissetmissindir bir kez cunku.
deathless
genelde sevgili gunluk bugun bunu yaptim su anda yatmaktayim seklinde genellikle gunluk yazilar yazilan suslu deftere verilen isimdir.gunlugunuze ilkokul caglarinda birileri yazi yazarsa altina kesinlikle su tekerlemeyi yapistirmistir.sepet sepet yumurta beni sakin unutma.
serco
- selam sevgili gunluk
- selam abi ne yaptin bugun anlatsana
- sabah kalktim elimi yuzumu yikadim , okula gittim , tahtaya kalktim 5 aldim , sonra tenefuse ciktim karsi siniftaki kiz ile bakistik yine uzun uzun sanirim oda benden hoslanior demi gunluk.?
- (sormaz olaydim keske)ben anlamam abi boyle seylerden eee bittimi?
- yok sonra zil caldi derse girdik sonra ooretmen konusanlari tahtaya yazmami istedi sonra..
- abi bitti insallah?
- yok daha var sevgili gunluk.
- gece gece kafami siktin yine.. yarin konussak bunlari.
burasi istanbul haci
son zamanlarda özellikle son 1 yıl içinde baya baya günümden adlı bir günlük tuttum birazını silsemde güzel şeydir, günlük tutmak tavsiye edelir..içinizden geçen en masum geçen cümleleri yazın sadece gerçekleri özellikle de gerçekleri !
naribeyza
dertler çoğaldıkça yazmaya bile üşeniyorsun onları. hem zaten unutmaya çalışıp da unutamadığın şeyleri bir de deftere kaydetmeye gerek yok.

sanırım bu yüzden büyüdükçe günlük tutmak da bırakılıyor.

hem zaten günlük tutmak umudu olanların işi.
hmmmmmtmmcnm
asla yapamayacagım şey. evden çıktığım an çantama çekmeceme dadanan ve ne var ki? herhangi bi sır arıyorum diye bana söyleyen kardeşim var. günlük tutsam zevkten kalp krizi geçirir kız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol