gençturkcell

sak
afm’de 2 kisilik bilet alirsaniz ikincisi bedavaya geliyor bu kampanya ile yani 2 kisi gidince yari fiyati oluyor. denedim gordum hic bir sorun cikmiyor.
edit: 30 mayys 2005’e kadardy.
sak
ozdilder uyesi dershanelerle anlasarak belli bir sure yari fiyatina ingilizce kursu almayi saglayabilen olusum.
nihilist
bu gruba ait insanlara kampanya yapıyorlar o yuzden ne zaman sinemaya gitsem sasırıyorum; hem kampanyaya hem insanımıza. kampanya ruhu bir enteresan, bir defa bu olay insanımızda beles mezar bulsam girerim ruhunu atesleyen bir etki yaratıyor. kampanya olmadıgı gun sinemeya gidiyorum salonda kimse yok, bi ben bi makinist izliyor filmi, o bile izlemiyor ikinci yarılar ısıkları sondurmeyi unutyor aradan sonra. kampanya gunu gidiyorum oheyh, her yer insan ulan insafsızlar madem bukadar duskundunuz dunku filme neden gelmedi biriniz? ne yani hepinizin bos gunu bugun mu? onu gectim her filme gidiyor bunlar sebep basit sudan ucuz bilet gitmeyen gavat felsefesi. hani ben gidiyorum her filme pokemonları bile izliyorum hadi ben manyagım da turkiyemde mi bu akdar sinefiliydi?, hani sinefiliydiler dun butun sinefillerin isimi vardıda bugu kampanya gunu isleriniz bitti? enteresan yani durumlar, herseyi gectim kampanyanın adı belli genc turkcelli, adındanda anlasılacagı uzere iki kıstas olmalı; biri genc olmak digeri turkcell kullanmak, bi bakıyorum 80 yasındaki dedem ile ninem bilet kuyrugunda gencturkcellilere bilet temin eden gisenin onunde, dedem durumu kabullenmis, diger gencler zaten kabullenmenin esik noktasındaki hayatlarında, bir ben ne oluyor diyorum...
angelus
olur olmadık zamanlarda gönderdiği "hehehoy hediye 1 kontör kazandınız ne mutlu size" velvelesi ile matah bişey yapıyolarmış gibi bireyleri sinir hastası yapabilen bir kampanyadır. hayır bana milla jovovich ile bir hafta başbaşa tatil kazandırsanız bu derece sevinmem nedir bu görgüsüzlük anlamadımki a.k.
imphotep
mc donald’s az para kazanıyomuş gibi bir de türkcell desteği ile kampanya açmış.israil bu aralar çok harcadı,mermisiz kaldı diye.
tek menü fiyatına önünden geçerken baktım "12 ytl" ben o parayla 2 kişiye daha köfte ekmek ısmarlarım bizim tekin abinin büfeden.üçümüz de köpek gibi doyarız.öğrenciysen paran azsa bisürü öğrenci mekânı var.amerikayı yeter doyurduk,türkcell bari sen alet olma..!
elma sekeriiii
indirimleri falan süper de, sürekli kontör yüklemeyenler için zulüm olur.

gidersiniz mcdonald’s a mesela, "aa 2. menü ücretsizdi dimi" $eklinde sevindikten sonra, $ifre için giri$ler yaparsınız bir bakmı$sınız reddedilmi$.
1 ayı geçmi$tir en son kontör yüklemenizden sonra çünkü.
rezillik.

ulan "kampanyadan yararlanma süreciniz sona ermi$tir" cinsinden bi mesajı cok mu görüyorlar nedir, ota boka reklam için tonla abuk mesajlar atarlar ama...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol