lady in the water

firambogaz
m night shyamalan’nin yazip yonettigi bir warner bros filmi olan sudaki kız’ın 15 eylül 2006’da vizyona girmesi bekleniyor.

cleveland heep (paul giamatti), cove apartmanının yanmış ampullerinden ve bozuk aletlerinden sessiz sedasız uzaklaşmaya çalışmaktadır. ama hayatını bir daha eski haline gelmeyecek şekilde değiştiren o gecede, cleveland apartmanın günlük rutini içinde saklanmaya çalışan bir başkasını bulur: story (bryce dallas howard) adındaki gizemli genç kadın, binanın yüzme havuzunun altındaki koridorlarda yaşamaktadır. genç adam, story’nin aslında bir tür "su perisi" olduğunu keşfeder; masallarda sözü geçen bu su perileri, efsaneye göre, bizim dünyamızdan kendi dünyalarına yapmaları gereken tehlikeli yolculukta kötü niyetli yaratıklar tarafından takip edilmektedirler. story’nin benzersiz algı gücü cleveland ve diğer apartman sakinlerinin geleceğini görmesini sağlar. öyle anlaşılmaktadır ki, bu insanların kaderi ile story’ninki birbirine sıkı sıkıya bağlıdır ve onun özgürlüğüne giden yolun açılabilmesi için hepsinin birlikte çalışarak bir dizi şifreyi çözmesi gerekmektedir. ama story’nin eve dönüşüne açılan pencere hızla kapanmaktadır, ve apartman sakinleri ona yardım etmek için hayatlarını büyük tehlikeye atmaktadırlar.

http://ladyinthewater.warnerbros.com/

http://wwws.warnerbros.co.uk/ladyinthewater/landing.html
stella
shyamalan’in begenilmeyen filmi. nedendir anlamadim. kahramanin, kahraman olup olmadigini sorgulamasi önemli bir noktaydi bence. peri masali gibidir; ama orijinaldir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol