bilgi sözlük yılbaşı kutlaşması

redleader
aradım ama bulamadım, benzer bir başlık ya da format varsa affola.

2020'yi bitirip 2021'e girerken buradaki yazarların birbirlerine iyi dilekler dileyeceği başlıktır efendim. çok tuhaf, zor, bazen yalnız bazen sadece görüntülü aramayla dolu bir yıl geçirdik. burada bir sürü şey yazdık - bazen geyik döndü, oyun muhabbetleri yapıldı; bazen de çeşitli tiyatrocuları gömdük. random harflerle güldük, beraber yutup videoları izledik. ciddi konuları tartıştık, dünya ve insanlık hakkında farklı görüşleri tartıştık.

bu yılda bize içimizi dökecek güvenli bir alandı bu sözlük. tek bir harf yazmış herkese katkılarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkürler.

yeni yılda bütün bu saçmalıkların biteceği, herkesin sevdikleriyle dilediği kadar görüşüp uzun uzun hasret gidereceği, önce sağlıklı sonra bereketli bir yıl diliyorum herkese. 2021'de bütün sorunlarınız hallolsun, burnunuza çubuklar sokulmasın, her hayalinizi gerçekleştirebilin!

mutlu 2021'ler olsun hepimize şimdiden!
independence
yeni yilin eski yili hicbir sekilde aratmayacagi mükemmel bir sene dilerim, hem sozluk yazarlarina, hem ulkemiz insanlarina, hem de tum dunyaya. iyi insanlar alabildiklerine saglikli ve huzurlu yasasinlar. kotu insanlar icin klavyemi daha fazla eskitmek istemem.

güzel bir sene dileklerimle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol