cinderella man

seyhmerat
gun itibariyle izledigim mukemmel bir film.bu sene oscar almasi buyuk olasik olacak filmdir bana gore.eski agirsiklet boks sampiyonu jim braddock’in hayatini anlatan ve bu hayatindaki drami cok acik bir sekilde ortaya koyan,russell crowe’un yine harika bir performans sergiledigi,renee zelweger’in buyuledigi mukemmel film.filmin surekli icindesiniz o kadar ki adeta siz ringte dovusuyor gibisiniz mukemmel yonetilmis film,ayrica bir boks filmi olarak un yapmis rocky serisinin hem sanatsal hemde boks acisindan her turlu eline verir..
bok bocegi
gerçek bir yaşam öyküsünün anlatıldığı, bokstan nefret eden insanların bile boks sahnelerinde heyecanlanıp vur koçum hadi aslanım diye bağırmasına sebebiyet verebilecek kadar etkileyici, oyunculuklarıyla göz dolduran film..
kalipso
amma kötü film ismi diye ön yargıyla izlemeye başladığım ve hayran olduğum bir russel crowe filmidir.izleyenleri ağlama noktasına getiren ve zaferi kendi kazanmış gibi hissettiren harika bir dramdır.
igor
dibe ne kadar sert vurursan yukari cikman o kadar hizli olur. cumlesini bu film icin soylemeyi uygun buluyorum.
fergadan
bu zamana kadar neden seyretmemişim diye kendime kızmak zorunda kaldığım film. öyle bokslu filmi sevmeyen biri olarak adeta nefesimi tutarak izlediğim boks sahnelerinin olduğu bir filmdi. izlemeyenlere ısrarla tavsiye olunur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol