crossout

galahad
Oynaması ücretsiz bir gaijin oyunu. Güzel grafikler ve uzunca vaad edilen oynanış süresi. P2w öğeleri var mı emin değilim ama varsa da piyasadaki diğer ücretsiz oyunlar kadar paragöz değiller bence.

Oyunun temel mantığı malzeme topla, üretim yap, aracını geliştir; Oluşturduğun araçlarla savaş.

Lazer silahları, füzeler, mayınlar, savaş drone'ları... aklınıza gelebilecek her türlü silah çeşidi bu oyuda mevcut. İsterseniz ağır donanımlar alıp, zırhlı araç olabilirsiniz isterseniz de hafif silahlar ve parçalarla hızlı hareket edebilirsiniz. Tamamen hayal gücünüze bırakılmış.

Kullandığınız parçalar ve silahlara göre de belirli miktarda power score kazanıyorsunuz. Bu güç miktarı da diğer oyuncularla eşleşmenizi belirliyor. Örnek olarak power score 2.000 olan yeni bir oyuncunun, uzun süredir oyunu oynayan 13.000 power score'a sahip oyuncuyla aynı oyuna girmesi tahmin edersinizki mantıksız olurdu. O nedenle her eşyanın sahip olduğu güç puanı var. Ne kadar iyi silah ve veya araç parçasına sahipseniz o kadar güçlüsünüz, doğal olarak...

Güçlü silahları, ekipmanları üretmek de öyle pek kolay değil. İsterseniz gerekli üretim parçalarını kendiniz görevlerden toplayabiliyorsunuz ya da diğer oyunculardan ticaret yaparak da almak mümkün.

Pvp ve pve görevler bolca var.

Ben aralıklarla oynuyorum. Başlayalı 1 sene olmuştur ama öyle çok fazla başında vakit öldürdüğüm bir oyun değil. Oynayan arkadaş çevrem de yok. Hatta genel olarak oyunda pek fazla denk gelebileceğiniz türk oyuncu da yok. Bu yönünden biraz sıkıntılı. Ama oyunun mantığı çözerseniz ve eğlenceli bulduğunuz takdirde çok uzun saatler size kendisini oynattırabilir.

Pc, xbox one ve playstation 4'te mevcut.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol