dur anne yayına ses gidiyor anne

independence
onca i$in arasinda be$ dakika ugrayayim bir sigara molasi vereyim derken kulaklarima gelen cumleler.ama oyle boyle degil, karin agrisindan ikiye bukulduk desem yeridir.

-sabahlara kadar kalma, yat artik!
-anne yayina ses gidiyor bagirma.
goetica
radyonun canlı yayın efsanelerinden biri olarak kayda geçmesi gereken cümledir.bunla da kalsa iyidir 2. anonsda devamı da gelmi$tir azarların. devam azarları olarak:
addicted to anne:hala stajını yapmadın tatil bitti!!!
addicted to anne:bu kadar radyo seviyorsan radyo televizyon okusaydın!!!
biz bu ikilinin sözlükcenek hastası olduk taptık tapındık hatta.anneye burdan selam ederiz.
(bkz: bilgi sözlüğün yükselen sesi addicted to pain in annesi)
ankunft
bilgisayardan uzakta, bir kulağım radyodayken anons sırasında duyduğum, dumur olduğum, aha şimdi annesi yayını alacak tepkisi verdiğim, olsun belki türkü çalar diye sevindiğim, dj’in ailesiyle gıyaben tanışmama vesile olan ses, nida, çığlık vs.vs.vs.
capt it all
ankara da zırt pırt kesilen elektrikler sebebiyle detaylarını öğrenemediğim, geyikleri kaçırdığım olaydır. bir ara bişeyler oldu, ne oldu ne bitti derken elektrikler gitti...
elma sekeriiii
diceylerin yayini aldiklarnda sevgili annelerinin yaniba$larinda bitmesiyle olu$acak durumla birlikte dicey ki$isinin annesine yakarmasidir.kendi adima konu$ursam eger, annemi biraksam addicted to pain’den beter duruma du$erdim,zira zor durduruyorum kendisini konu$masin diye

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol