kurtlar vadisi terör

sergey
yayından kaldırılmasını bir turlu anlayamadıgım dizidir. yeni bir dizi dusunun ki daha ilk bolumunde ilerki zamanlarda tehlike olacagı dusuncesı ıle yayından kaldırılıyor. aynı konuyu farklı bır acı ıle ele alan kopru dizisi yayın hayatına devam ederken uzerıne bır de ovgu alıyor, kaybolan yıllar isimli dizide mafya icine sızmıs bır kac devlet gorevlisinin "vatansever hareket birligi" adıyla bır olusum kurup mafyaya savas acması goz ardı ediliyor, siddet oldugunu iddia eden insanların her biri cesur yurek ve er ryan ı kurtarmak filmlerini defalarca seyrediyor, ama is kurtlar vadisine geldi mi nedense birden degisiyor olaylar. sorarım ozgurluk ve cok seslilik diye inim inim inleyen insallara; "bu en basit bir baskı yonetimi ornegi degil de nedir?"
maliyeci’nin de dedigi gibi " pokemon çizgi filmini izleyip kendini camdan atan bir çocuk vardı, bu olaydan sonra çizgi film yayından kaldırıldı. şimdi sorarım size? bu çocuk bu kadar dangalaksa yarın öbür gün süpermen’i seyrettiğinde de uçmaya kalkmayacak mı? sorun çocukta çizgi filmde değil ki..

bu olay da aynen öyle.birileri şiddete özeniyormuş. yahu kardeşim bu doğru ama bu çocukların sorunu,ailelerin suçu değil mi? çocukların iç dünyalarındaki boşluklarını şiddetle doldurmaları sosyal ilişkilerdeki çarpıklığın bir sonucu değil mi? "

mutlu olun simdi... cunku bu ulkede artık teror olmayacak, gencler hocalarına saldırmayacak, uyusturucu kullanımı bıcak gıbı kesılecek, kap kac olmayacak artık... yakın kınalarınızı munasıp buldugunuz yerlerınıze...sairin de dedigi gibi:

öldürün cesaretniz varsa,
vurun ulan vurun... ben kolay ölmem..!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol