28 mart 2007 türkiye norvec maçı

nick nicki nickince
#519034

evet, aynen devam etmekteyiz.

basınımız her zaman balon gibi şişirip sonra havasını alıp da yerden yere vurmaya alışıktır. şükür ki norveç’in kalecisi(!) vardı da türk medyasının bu ikiyüzlülüğünü bir daha görmedik.

ayrıca, türk futbolcusu bu kadar mı gerizekalıdır ki, norveç gibi defansta boy ortalaması en az 1.95 olan bir takıma karşı, gökdeniz karadeniz’e atılan topların hepsi en azından 30 metreden şişirmedir. sadece hamit altıntop mudur bu basit mantık hatasını görebilen? hamitin yerden derinlemesine attığı iki topta tuncay’ın ve gökdeniz’in pozisyonlarını gördük. ikinci yarının ilk dakikasında emre’nin pasında gökdeniz’in pozisyonunu da gördük. illa ki kaleci hataları mı yapılmalıydı golleri atabilmemiz için?

evet, son iki maçta altı gol attık, üç gol yedik. evet, norveç’in kaleyi bulan iki şutu da gol oldu. evet, attığımız 6 golde de kaleci hatası vardı.

evet, türk medyası kadar çirkef, türk medyası kadar yerden yere vururum takımımı, ama ikiyüzlü değilim, hiçbir zaman tek maça bakıp göklere çıkarmam ya da yerden yere vurmam.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol