28 mart 2007 türkiye norvec maçı

0 /
van ness
norveç in bosna ya kaybettiği için maça inanılmaz asılacağı maç olacaktır. yunan maçındaki gibi sakin ve disiplinli oynamalı norveç e gereken ayarı vermeliyiz.
alchoburn
tribünlerde ’yetmiş milyon zaten sığmazdık’ pankartının asıldığı maçtır.

norveç teknik direktörü ’türkiye eğer bizi yenerse o zaman yunanistan karşısında galibiyeti gerekecek’ demiştir. umarız bizi desteklerler.
seeyouindisneyland
sikerim böyle işi
takımın götünü kaldıran medya yazsın şimdi
4 gol attık
4’ü de kaleci hatası
hala esiyoruz yok avrupa şampiyonluğu yok bilmem ne
fark yiyecez fark
70 yaşındaki emre aşkıkın ne işi var milli takımda.
onun yerine yok muydu bu koca ülkede adam.
alchoburn
ilk devresi 0-2 bitmiş maç milli takım oyuncularımız inatla uzun toplarla defanstan çıkmakta ve yan toplarla gol aramakta ısrar ediyorlar,anlayabilmiş değiliz bu durumu. norveç’e karşı uzun topla gol aramak,yahudi ile ticarete girmeye benziyor biraz çünkü.
angelus
zannediyorum 2. yarı farkın açılacağı bir karşılaşma olacaktır. bu oyun anlayışı ile başka da bir bok beklenilmemektedir. hayır anlamıyorum defasında 2 adet kuleye sahip olan bir takıma karşı bu şekilde havadan oynamaya çalışmak hangi aklın ürünüdür. o golleri o şekilde kim atacaktır şu an oturduğum yerde onu düşünmekteyimdir.

edit: insanın tükürdüğünü yalaması da böyle bişeymiş demek ki ey romalılar. hayır anlamadım ben tuvaletteyken felan kaleye nikopolidis mi geçti acaba.
alchoburn
hamit altintop’un golü durum 2-1

ama oyun anlayışı değişmek zorunda,hala uzun top oynuyoruz...beraberlik bile rastlantıya kalır şu halde.
passive
norveç kalecisi mhyre’nin topu almak için yere doğru yönelirken bacak arasından yediği golle 2-2 olan maçtır. beraberliği haketmiş miyizdir? hayır... milli takım bu futbolla eğer euro 2008’e katılırsa birşeyler yapabilir mi? ona da hayır...
made in heaven
fatih terim’in nefesi kuvvetli bir hocaya maclardan once rakibin kalecisini okuttugunu kanitlayan mac oldu sanirim.once nikopolidis sonra mhyre.
alchoburn
norveç,isveç gibi takımlara karşı uzun top oynanmaması, topu yerden akıllıca oyuna sokan defans oyuncularına ihtiyaç olduğunu gösteren maçlardan biridir.
nick nicki nickince
#519034

evet, aynen devam etmekteyiz.

basınımız her zaman balon gibi şişirip sonra havasını alıp da yerden yere vurmaya alışıktır. şükür ki norveç’in kalecisi(!) vardı da türk medyasının bu ikiyüzlülüğünü bir daha görmedik.

ayrıca, türk futbolcusu bu kadar mı gerizekalıdır ki, norveç gibi defansta boy ortalaması en az 1.95 olan bir takıma karşı, gökdeniz karadeniz’e atılan topların hepsi en azından 30 metreden şişirmedir. sadece hamit altıntop mudur bu basit mantık hatasını görebilen? hamitin yerden derinlemesine attığı iki topta tuncay’ın ve gökdeniz’in pozisyonlarını gördük. ikinci yarının ilk dakikasında emre’nin pasında gökdeniz’in pozisyonunu da gördük. illa ki kaleci hataları mı yapılmalıydı golleri atabilmemiz için?

evet, son iki maçta altı gol attık, üç gol yedik. evet, norveç’in kaleyi bulan iki şutu da gol oldu. evet, attığımız 6 golde de kaleci hatası vardı.

evet, türk medyası kadar çirkef, türk medyası kadar yerden yere vururum takımımı, ama ikiyüzlü değilim, hiçbir zaman tek maça bakıp göklere çıkarmam ya da yerden yere vurmam.
sepulturk
gerçek skorunun 6-2 olması gereken maç. norveç kalecisi ikinci gölü beşiklerinden yemişdir. her 9 aylık oyanayn türk genci bilir ki beşiklerden yenen gol 5 gol değerindedir. hakkımız yenmiştir.
(bkz: fifa akıllı ol)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol