ekrem imamoğlu

0 /
independence
normalde chp'den beylikdüzü belediye başkanıydı kendisi ve okuduklarimiza duyduklarimiza göre cok guzel isler cikartmisti beylikdüzü'nde.

simdi de chp'den istanbul buyuksehir belediye baskan adayi olmus. akp'Nin adayi olan son basbakan binali yıldırım karşısında şansı yok denecek kadar az ne yazik ki. sanirim chp akp'yi istanbul konusunda hic uğraştırmak istemiyor.
independence
seçimleri kazanacagina dair yuksek bir umut ve inanc mevcut. umarim yanilmayiz ama kazanirsa istanbuıl'un da turkiye'nin de cehresi cok degisecek.
independence
31 mart 2019 yerel seçimleri sonucunda klipayi bile olsa istanbul'u kazanan guzel adam. gece boyunca anadolu ajansı 23:10 itibari ile veri girisini kesti. istanbul'da acilan oy sayisi %98,8 de kaldi, milim ilerlemedi. o esnada imamoğlu ile yıldırım'ın oylari %48,6 seklindeydi, yani kafa kafaya. oysa iceriden gelen haberler imamoğlu'Nun kazandığnı soyluyordu. tüm bunlara ragmen enfes bir kriz yonetimi sergiledi, sinirlenmedi, saga sola bagirip cagirmadi, sakin dirayetli bir sekilde herkesi gorevlerine davet etti ve sonucta ysk baskaninin da aciklamasi sonucunda istanbul'u kazandi.

simdi akp istanbul icin itiraz girisimlerine baslayacak elbette ama artik gecti. imamoğlu ibb nin yeni baskani oldu bile. hayirli uğurlu olsun.
galahad
Çok ama çok önemli bir zafer kazandık. Akp'nin toprağa gömülüşüne ciddi anlamda katkı sağlayacak bir başarı kazanıldı.

Umarız 5 senelik süreçte uyguladığı yöntemler ve yaklaşımıyla bütün türkiye'nin kalbini kazanmayı başarır.
independence
31 mart secimlerinde istanbul belediye baskanligini kazanmis olmasina ragmen 13 nisan tarihinde mazbatasi halen daha kendisine teslim edilmemistir. tarihe not düşüyorum.
independence
mazbatasi iptal edilmistir ama endiseye gerek yok. bu inanc ve bu azimle tipki 31 mart gecesi oldugu gibi 23 haziran gecesinde de istanbul buyuk sehir belediye baskani kendisi olacaktir.

#herseycokguzelolacak
independence
kendisinden ilk beklediğim icraat ne trafik ne baska bir sey, suriyeliler. kendi memleketimizde mülteci gibi yaşar olduk, en azindan istanbul icin buna derhal bir hal care bulmali. ulkemin icerisinde neredeyse ic savas cikacak suriyeliler ile türkler arasinda. gerci kendi ulkesindeki savastan kacip benim ulkeme gelen adam, boyle bir durumda da benim ulkemden kacar ceker gider bir baska yere.

derhal bu duruma bir cozum bulunmali.
meekma
salgın toplantısına çağırmamışlar ekremimi, çok üzülmüş..



ekremcim hala anlamadıysanız meekma kardeşiniz anlatsın; kullanıldınız ve fonksiyonunuz bitti.. güle güle, bay bay, çav çav..

beni çaarmadılarmış..

meekma
govik olmuş

https://www.gercekgundem.com/istanbul/224178/ibb-baskani-ekrem-imamoglunun-koronavirus-testi-pozitif-cikti

daha doğrusu kamuoyuna açıklanması son derece sakıncalı, süper gizli gorona testi pozitif çıkmış.. neyi ölçüyorsa bu test.. eheheh..

pek sevinmiş kendisi bu işe.. yüzü gülüyür..


başkan hemen rahmi koç'u arayıp tavsiye alıyorsun. bak 90 yaşında adam turp gibi

"Koç Holding Şeref Başkanı Sayın Rahmi M. Koç bugün, 24 Ekim 2020 tarihinde hastanemizden taburcu edilmiştir. Kendisinin sağlık durumu iyi olup, evinde istirahat edecektir."

https://odatv4.com/rahmi-kocunson-durumu-ne-24102022.html


ara rahmi beyi ondan öğren .. o akciğerlerine boru sokturmamışsa sen de sokturma. o hangi ilacı almamışsa sen de o ilacı alma.. çakito?

veya istersen muhittin böcek'i ara

"Muhittin Böcek 48 gündür yoğun bakımda: Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi."

https://www.gercekgundem.com/guncel/224185/muhittin-bocek-48-gundur-yogun-bakimda-saglik-durumu-hakkinda-yeni-aciklama

o akciğerine boru sokturmuşsa sen de soktur.. hangi ilacı almışsa sen de al..
meekma
24 ekim'de twit atıyor korona oldum diye


an itibarıyla tarih 27 ekim. türkiye'nin en büyük kentinin belediye başkanı, muhalefetin umudu vs vs. ama 2 günü aşkın süredir durumu hakkında en ufak bir güncelleme yok.. ne kendi hesabında ne partisinin hesabında.

bir tek bana mı ilginç geliyor bu durum?
meekma
"Koronavirüs testi negatif çıkan İmamoğlu, taburcu edildi."



adam üç günde negatif oldu ya la... nasıl bir testse bu..

acaba korkunç hastalığın tedavisi damar yolunu ters açmak olabülü mü?


sağlıkta bir devrim bu.. hep elden dirseğe açılırdı ekremimize dirsekten ele doğru açmışlar.. ve tak diye şifa!

ya da belki de tedavi için amerikan'a yatman gerekiyordur.. 90 yaşında rahmi koç da iki günde taburcu olduydu.. internette telefonları vardır amerikan hastanesinin, açın sorun bakalım rahmi bey'e de yatağa bağlama fantazisi yapmışlar mı.. sıkar biraz diyorum ama belli mi olur..
meekma
"Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında getirilen toplu ulaşımda HES kodu kontrolü zorunluluğunun ardından entegrasyon çalışmalarına başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 15 Ocak'tan itibaren eşleşmesi yapılmamış İstanbulkartların kullanılmayacağını duyurdu."

https://www.yenisafak.com/amphtml/gundem/hes-kodu-eslesmemis-istanbulkartlar-15-ocaktan-itibaren-kullanilamayacak-3589729?__twitter_impression=true

abovvv.. herif bildiğin faşist çıktı ya la...


şaka yapıyorum be olm. ekrem'de ne arar o kadar beyin.. yap diyorlar yapıyor.. bir fino misali.
independence
eko baskan icin 4 yil 1 aya kadar hapis cezasi istemi ile iddianame hazirlandi. suclama ise 31 Mart 2019'da yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal edilmesinin ardından yaptığı basın açıklamasındaki sözleri nedeniyle YSK üyelerine yönelik “kurul halinde çalışan kamu görevlilerine karşı görevlerinden dolayı alenen hakaret” iddiasi.

adami zorla cumhurbaskani yapacaklar ya la.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ekrem-imamoglu-hakkinda-iddianame-duzenlendi-6455832
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol