hakan taşıyan

hopeful
1973 yili nisan ayi ankara dogumlu olan hakan tasiyan, tasiyan ailesinin 4. erkek evladi olup, yasamini halen ankara’ da surdurmektedir.

1995 yilinda ilk albumu olan "hesabim bitmedi" ile muzik hayatina hizli giris yapan tasiyan, ikinci albumu "sensiz iki gun", ucuncu albumu "gozun sevem", dorduncu albumu "a canim kiymetini bilemedim" ve son albumu olan "guz gulleri" adinda kasetleriyle sevenlerin gonlunde taht kurdu.


pur3vil
magazincilerle muslum gurses arasinda yasana diyalog:

paparazi:muslum bey hakan tasiyan ’’arabesk in yeni peygamberi benim’demis.bunun hakkinda ne soyluceksiniz?
muslum bey:ben oyle bir peygamber gonderdigimi hatirlamiyorum.
xerxes
dun kanal 7’de sebnem kisaparmak’in sundugu kadin programina sarhos ya da alkollu olarak cikip milleti soke eden artik iyice gozden dusmus arabesk sarkicisi. zaten alkollu oldugu anlasilinca studyodan kovulmustur kendileri. umarim bu ona ders olur...
invincible
dunku katildigi programda sebnem kisaparmak’a aynen sunu demistir:"ben sizi cok severim ama agabeye saygim var" demek istiyor ki sana abayi yaktim ama sen agabeyimin esisin.eh bunu ickili olmasina verdi kadincagiz ve ilk reklam arasinda kovdu.bii de salak salak oynamis programda.rezil iste.
merdiven
bu adam suclaniyor,peki neden?bir programa alkollu ciktigi icin. peki oyle bir kural yada kanun varmi?
yok.
bu adam yanlis bisey konustumu?
-yok
birinin kalbini kirdimi veya birine kufur ettimi?
-yok
yanlis bir hareketi veya tutmu oldumu?
-yok
hatta bu adam canli yayinda kisitlanmaya maruz kalmistir hemde kendisine guvenerek programa geldigi kisi tarafindan saygisiz hareketle gormustur. hakan tasiyanin hicbir sucu yoktur
o ne bir serefsizlik yapmistir nede bir suc islemistir o efendiligi ile bilinen efendi bir sanatcidir...
burki
ciktigi bir programda tek bir hatasi var o da alkollu olmasi , evet belki hicbir kotu davranis sergilemedi fakat alkollu olan bir insanin yapacagi davranisin ne olacagini bilemezsin her an her seyi yapabilir , suan bir sey yapmadi ama yapmayacaginin kaniti degil.kisi ; bir sanatci kisiligine sahipse , toplum tarafindan seviliyorsa , topluma ornek olmasi ve alkol almayarak insanlara saygili olmasi lazimdi.
darklord
bir yaz akşamı mahallenin bir kenarında yerde gazete kağıdı üstünde çilingir sofrası kurup pet bardaklarla rakı içerken içimizden biri onu tanıdığını söylemişti. biz de inanmamıştık ve yanımızda cep telefonu ile aramıştı, 30 dakika geçmeden taksiyle yanımıza geldi hakan taşıyan.. yaptığı müzik tarzını beğenmem hatta sikseler dinlemem ancak ben öyle mütevazi, öyle efendi, öyle cana yakın bir adam beklemiyordum. takdir etmiştim o dönemler.
karayip
bence müslüm babanın veliahtı olabilecek tek kişidir efendiliğiyle,duruşuyla güzel bi insan olduğunu belli eder heryerde...
rapunzelkibritsatar
güz gülleri şarkısıyla meşhur olmuş, ankaralı sanatçı.

bugün bizim şirkete bir adam geldi. hakan taşıyan'ın akrabasıymış. alkolik oldu çıktı, diyor adam. ay öldüm. insanlara "hayvan kesmeyin, balık tutmayın; gidin marketten alın. yazık günah, yemeyin hayvan" diyormuş. bu sohbetten kısa bir süre sonra da, "hadi bi' mangal yakın da yiyelim" diyormuş. ne kadar doğru bilmem ama iyi güldüm.

(bkz: kilitli kapılar açılsın lütfen)

abi o değil de, bir insan neden hakan taşıyanla akraba olur ki?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol