ilker başbuğ

independence
bugun tsk’ya yonelik ve 4 ekim 2008 semdinli aktutun pkk saldirisi ile alakali inanilmaz sert bir uslupla yine inanilmaz sert aciklamalar yapti.

ho$ gelmedi bana.

turk silahli kuvvetlerinin en ba$indaki merciinin bu denli sert bir uslupla topluma hitap etmesi, toplumun her kesiminin bu tavri izleyecegi endi$esi ta$imaksizin yapilan bir aciklamaydi ki uygun du$medi. son derece tehditvari bir uslup takindi ilker ba$bug, "akilli olun yoksa biz akillandiririz" imaji sergiledi, basin ozgurlugunu hice saydi bir nevi.

ulkenin ordusunun en ba$indaki merciinin bu denli sert bir uslupla kameralarin kar$isina cikmasi urkutucuydu, kendi adima ben ho$nut kalmadim bu tavirdan. taraf gazetesinin haberlerine zerre itibar etmedem ve bu gazetenin cok iyi niyetli bir gazete olmadigini her firsatta dile getirmi$ olsam dahi, bir genelkurmay ba$kaninin bu uslupla, bu tavirla aciklama yapmasini mazur gostermezdi o haberler.

insanlari sakin olmaya davet eden bir komutanin bu denli sert ciki$lar yapmasi, sakin olun cagrilarini cok inandirici kilmiyor bu durumda.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol