orqn

0 /
valequentill
5. nesil yeni bilgiç. hoş gelmiş
fakat, ı ve i , o ve ö , u ve ü ayrımlarına dikkat etmesinde , ğ diye bir harfimizin var olduğunu aklının bir köşesine not etmesinde fayda var diye düşünüyorum... aksi takdirde jedi ve tayfasıyla başı sürekli dertte olacaktır kendisinin... .
independence
5. nesiller arasinda gerek sozluge katkisi acisindan gerekse yazdiklarinin okunabilirligi acisindan hemen dikkati ceken bir yazarimiz. sabahlara kadar sozlukte olmasi da ayrica leziz. 200 den fazla entry yazmi$ olmasina ragmen almi$ oldugu 4 puan da bize kapak olsun. oy verme butonlarina her basi$ta sanki ucret talep ediyoruz insanlardan. neyse gun gelir o da duzelir.
elma sekeriiii
bu adam geceden ba$lıyor yazmaya, 2-3 sayfa yapıp bırakıyor sol frame’i. sabah sabah uyananlar da onun yazdıkları üzerine bir $eyler karalıyorlar. bir de bir $ey dikkatimi cekti, yazdıgı $eyler haybeden degil. yani ba$lık acmak icin yazmıyor yazdıklarını. gercekten dolduruyor. belden a$agı degil hep yukarıdan oynuyor.

takdir edilesi.
nick nicki nickince
bana popüler müzik kurbanı gibi gelmiş yazar.

#808418

edit: kendisiyle bu konu üzerindeki fikir alışverişimizde ne kadar saygılı bir insan olduğunu fark etmişimdir. aferindir bana.
independence
yazmaktan klavyesi a$inirsa soz kendisine wireless bir klavye ve mouse hediye edegim bilgi sozluk adina. nefes almaksizin yaziyor, durduramiyoruz.

durmasin.
independence
bugun kendisinin de dogumgunuymu$.

nice senelere diyorum ama var ya, birileri bizi yiyorsa intikamim aci olur. herkes ayni gun mu dogar be.
independence
cok centilmen bir insandir. $oyle bir mesajla$mamiz oldu;

"bu gece sizi entry yazmaya davet ediyorum."

giyindim kokulari surundum yeni mesajini bekledim nerede bulu$acagimiza dair ama yok, ayri ayri girecekmi$iz entryleri. olmadi bu.
sipsi
beni davet etmediği için hazırlıksız yakalandım. herkes iki dirhem bir çekirdek, bir de bana bak. yazıklar olsun, rezil oldum, kırgınım.
laughter
#885773

üzülerek canını kebap çektirdiğim yazar. ama onun canı çekince benim daha da çok çekti, napıcaz ki şimdi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol