tanju özcan

independence
chp'den bolu belediye başkanı. son zamanlarda mülteciler ile alakalı yapmış olduğu ve yapacak olduğu uygulamalarla gündemde.

son icraatı bolu'da bulunan mültecilere suyu ve benzeri belediye kaynaklarını 10 kat daha pahalıya satma fikri. bu fikrin karşılığında bolu halkının yaklaşık %85 inden olumlu geri dönüşler aldı.

pek çok kimse bu kararın ırkçılığa varan bir durum olduğunu söylüyor ama adamın amacı ırkçılık değil, insanların eşlerini, kızlarını, çoluk çocuğunu taciz eden, bu insanlara tecavüz eden, hırsızlık yapan, kamu düzenini bozan ve huzuru kaçıran kişilerin bolu'dan gitmelerini sağlamak. adamın elinden başka bir şey gelmiyor, kaldı ki bu kararlar bile cidden ekstrem kararlar ama bir o kadar da cesaret isteyen kararlar.

kaldı ki savcılar anında "görevi kötüye kullanmak" ve "halkı kin ve nefret konusunda tahrik etmek" suçlamaları ile soruşturma açmışlar.

aynı savcılara sedat peker'in açıkladıkları ile alakalı soruşturmalar ne oldu yahut 128 milyar dolar hakkında herhangi bir soruşturm var mı desek üç maymun oynanır.

gün gelecek devran dönecek, bu kesin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol