confessions

mrvai

- Yazar -

  1. toplam entry 504
  2. takipçi 1
  3. puan 50665

savaş ahlakınin kalmaması

mrvai
savaslarda belirli ahlaki kurallara gore savasmak bir disiplin ve insanlık gorevi iken. dunyanın medeniyet timsali ulkelerinin bu etigi hic siklerine bile takmadıkları gorulur. (bkz: amerika)(bkz: israil) hicbir sekilde siviller zarar gormez hastanelere saldırılmaz catır catır insan katledilmez. turklerin soykırım iddiasına destek olan bu ulkeler ayrıca bir ahlaksızlıgında altına imza atarlar cunku bir turk asla bu ahlaksızlıga ortak olmamıstır.

israil in lubnan a saldırması

mrvai
bir zamanlar soyu kırılma asamasına gelen bir ırkin tarihten intikamı mıdır, yoksa yapılanları unutması mıdır bilemiyorum?guc gosterisi elbette sabittir cunku bu insansılar sivilleride dusunmeden oldurmektedir.bm yetkileleri,o,bu demeden kuduz it gibi saldırıp ortalıgı kavurmaktadırlar.bu saldırı israil halkınında nasıl bir profili oldugunu gosterir ki hicbir sekilde bir protesto yoktur. bu arada amerika ilk defa dunyanın kurtarıcılıgı rolunu ustlenmemektedir.insallah basları bitten gotleri sikten kurtulmaz.

ekolojik tarım

mrvai
dogal uretilen urunler gercekten tat farkı ile daha caziptir fakat bu nufusa hormonlu uretimin bile az geldigini dusunursek gercekten cok mesakkatli ve zor bir pazardır denebilir.

not:yetistiriyorum isteyenler buyursun

yeni magazin trendi

mrvai
surekli olarak bir takım insanların sansasyon yaratarak para kazanması uzerine diger unlu sahsiyetlerin de bu akımı takip etmesi ile olusan akım.
orn: banu alkan-murat tasdemir/ahu tugba-meric
su an yeni akım sanem celik aldatması uzerine hemen gulsen aldatması bunlar tureyip degisip gider

serdar ortaç

mrvai
bir sosyolog serdar ortac ın toplumsal baskı yuzunden asıl cinsel kimligini acıklayamadıgını belirtmistir. surekli kadınlarle gorunmeye calısır.(saygımız sonsuzdur tercihine)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol