confessions
  1. toplam entry 126
  2. takipçi 1
  3. puan 46769

cumhuriyet halk partisi

the return of the v legend
türkiyemin tek adam gibi partisidir, herkesin halkın partisiyiz diye ortaya atıldığı ve hiçbirinin birbirinden farkı olmadığı hepsinin cahil insanlardan oluştuğu siyaset oluşumunda "cumhuriyetin partisi" olan kuruluştur. her zaman için oy verme sebebidir ve her zaman için tek güvencemizdir. ondan daha iyisi var mı? yok bu kadar cehalette de olmaz zaten.

17 mayıs 2006 danıştay a yapılan saldırı

the return of the v legend
yakalanan muzaffer tekin’in olayla alakası olup olmadığı bilinmeden bir takım insanların ısrarla ön plana çıkarmaya çalıştığı hadise şudur ki bu olayı "derin devlet" yapmıştır.

şeriatçılar bunu ısrarla ortaya çıkartıyor neden? çünkü suçu derin devlet yaptıya getirip olayı kapatacaklar adam gibi ne olduğu anlaşılamayacak ve de bu işten kendilerini sıyıracaklar. halbu ki herkes esas sorumluların kim olduğunu biliyor, bu adres şaşırtmaya halkımız daha fazla kanarsa vay halimize?

şimdiden derin devlet yaptı izlenimi ile ordunun müdahil olma amacı söylenmektedir ancak esas olay tam tersidir şeriatçıların yaptığı bir olayı şeriatçılar tam tersi bir şekilde mükemmel kullanmaya çalışmaktadırlar. neden mi? cumhurbaşkanlığı seçimiyle yapacakları sivil darbenin önünü tamamen açmak orduyu tamamen saf dışı bırakmak. mükemmel işledi bu senaryo bazı saftirikler de hala derin devlet sansın, zaten bu ülkede bütün cinayetlerin altında derin devlet var deyip sıyrılmadılar mı bugüne kadar işin içinden. at suçu "derin devlet" denilen bilinmeyen şeye gerisi kolay.

goetica

the return of the v legend
kendini sözlüğün sahibi sanmış insandır birden. irc kanalında op olmuştur aldığı ayarların ezikliğiyle insanları banlamaya başlamıştır, sözlükten olan birisini nasıl banlar anlayamadığım gitti ayrıca şöyle bir şey var ki banlamanın dışında o kim ki kanalın sahibi gibi davranabiliyor.

ahmet necdet sezer

the return of the v legend
büyük hem de çok büyük adam. bu ülkenin yetiştirdiği en düzgün, en namuslu ve aklı başında siyasilerden birisi. kendisi tam bir hukuk adamı olmasının yanında tam bir atatürkçü olduğunu defalarca göstermiştir. ayrıca akp’de yatıp kalkıp ahmet necdet sezer’e dua etsin, onun veto ettiği kanunların hepsi çıksaydı direk olarak bu ülkeye şeriat çoktan gelmişti, şeriat gelemeyeceğine göre ise cunta gelmişti. demokrasimizin çalışmasının en büyük sağlayıcılarından biridir ahmet necdet sezer.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol