confessions

due

- Yazar -

  1. toplam entry 105
  2. takipçi 1
  3. puan 46538

ıstranca

due
çatalcadan bulgaristanın burgaz kentine kadar uzanan sıradağlar.aynı adla çatalcada bir köy de vardır.sonradan adı binkılıç olmuştur.şimdi belediyedir.

mahmut esat cosan

due
rp cizgisine her zaman uzak durmustur.sagduyu patisi adli bir parti kurmustur.halen bu parti turkiye’de vardir ve genel baskanligini oglu muharrem nureddin cosan yapmaktadir.cenazesi eyup sultan mezarligindadir.

ahmet kayhan

due
6 yil konya valiligi yaparak bir rekoru eline geciren,etliye sutluye dokunmayan,tam bir denge/muvazene adami olan,hic bir icraati gorulmemis,konusmaktan aciz oldugu icin konusmaktan da pek haz etmeyen,haniminin ise bunun bilincinde olarak eksiklerini kapatmaya calistigi ve bunda da basarili oldugu,son valiler kararnamesi ile 31 aralik 2005te hatay ’a atanan silik kisilik.

nusret miroğlu

due
17 agustos depreminde bolu valisiyken depremzede kizi tokatlayan,bunun uzerine merkez valisi yapilan,akp iktidariyla once diyarbakir valisi yapilan simdi de edirne valisi olarak musterek kararname ile atanan,asabi bir tip.arabasinin plakasi 22 aa 001 dir.

abdüllatif şener

due
3 donemdir sivas milletvekilligi yapan,durustlugu ve tevazuu ile gonullerde yer etmis,haza beyefendi,esprituel,adi ustunde latifeyi seven,54.hukumette de devlet bakanligi yapmis,sevdigim bir siyasetci.

kemal unakıtan

due
galataport ihalesine galata-mort oldu diyen,camlicada kacak villalari ortaya cikan,ogullarinin balikesirdeki fabrikalarinda vergi usulsuzlukleri bulunan,dikkatle bakilirsa gozlerinde dolar isareti rahatca gorulucek olan,bakanliktan sonra suratina bakilmayacak olan ,tayyip erdogana en cok zarar veren adam.

tayyipin sevdigi laflar

due
tayyip top-ten

1.geliserek degistim.

2.fakir-fukara.

3.garip-guraba.

4.ben tuccarim,tabi ulkemi pazarlayacagim.

5.merhaba siirtli hemsehhhhkrulerim!

6.merhaba rizeli hemserulerum!

7.merhaba istanbullu hemsehrilerim!

8.maalesef medyamiz sinifta kalmistir.

9.unlu ressam picasso’ya allah’tan rahmet dilerim.

10.kucukken ben de simit sattim,ayakkabi boyadim.ben de fakir ve dar gelirli bir ailenin evladiydim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol