confessions

underpressure

- Yazar -

  1. toplam entry 1304
  2. takipçi 1
  3. puan 60250

pozisyona uzaktim akşam izleyecegiz

underpressure
maç sonu geyiklerinin önde gidenidir. gündüz ya da akşam oynanan maçlardan sonra, futbolcuların akşam izleyeceğiz yorumu yapıp akşam-sabah kavramını izleyiciye şaşırttığı bir durumdur. saat 21.30’da oynanan bir maç sonrasında bile, tartışmalı bir pozisyon futbolcuya sorulduğunda, futbolcu "akşama izleyeceğiz" gibi şeyler söylemektedir. evet, bu söz klasikleşmiştir.

freddie mercury

underpressure
ölümünden sonra elton john gönderdiği çiçekler arasına şöyle bir not eklemiştir: "tanrı en sonunda kare asını tamamladı dostum. elvis presley, janis joplin, john lennon ve sen. arkadaşım olduğun için teşekkürler. seni her zaman seveceğiz..."

bir gün herkes fenerbahçeli olacak

underpressure
adı üzerine bir slogandır. gerçek olamayacağını bu lafı söyleyenler de, herhangi bir fenerbahçe taraftarı da bilmektedir. burada tıpkı fenerbahçe cumhuriyeti’nde olduğu gibi camia içinde ateşleyici bir simge yaratılmak istenmiştir. mantıklı açıklaması budur.

gelelim işin diğer tarafına: fenerbahçelilerinin bu cümlenin gerçek olabileceğine inandıklarını sanıp da kendi hallerine göre, bu slogana çeşit çeşit yorum yapmak, bence daha önemli bir tutarsızlıktır.

bomba kablolarının aynı renk olması

underpressure
renk sorunsalını ortadan kaldırdığı gibi başka ve daha kötü sorunsalları ortaya çıkarabilecek bir durumdur. hangi kabloyu keseyim sorusuna şöyle cavaplar verilmesi beklenir: en sağdaki, en soldaki, sağdakinin yanındaki, sağdakinin yanındakinin yanındaki, ortadaki, sol baştaki, sol baştakinin yanındakinin yanındaki, ortanın sol başı... bakınız bu gibi tariflere gerek kalacaktır böyle bir durumda da.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol