confessions

hobaa

- Yazar -

  1. toplam entry 1785
  2. takipçi 1
  3. puan 64971

ayrılık

hobaa

eskiden odev yaparken ben ya da sen baska sehirdeyken aksami,yarini,gelecegine emin oldugum bir kac saat veya gunleri beklerken hic bu kadar sikilmaz,hic bu kadar umitsiz olmazdim.simdi bekleyecek gun,gece,saat kalmadi.simdi kapaliyken acaba icerde mi dedigim kapilar ardina kadar acik.eskiden isiklari yanan odayi ararken gozlerim seninki yaniksa "ohh be" dedigim bakislarim onunden gecerken evinin sadece karanlik,bosluk,geride biraktigin izler ve anlamsizlikla doluyor.eskiden haftada bir tesadufen seni benimle karsilastiran tanrim simdi bunu hayal etmemi bile istemiyor bana iyilik yaparcasina.eskiden telefon anonslarini bekleyen kulaklarim artik ses tonunu hatirlamak icin bir kac dakika cebellesiyor.eskiden yolda her gordugume seni anlatir,onlar da beni ilk gorduklerinde ilk seni sorarken simdi lafini bile etmiyoruz senin o kadar uzunca.eskiden her saat olabiliritesi yuksek gorusmelerimiz simdi ayda birlere belki artik hiclere donecek.eskiden seninle ayni sehirde olup bizi karsilastiran surprizleri ya da sana kusen ben olmama ragmen sarhos olup "kedi gibi" yanina geldigimde yuzundeki agirbasli,beni yaptigimdan zerre pisman etmeyen gulucuklerini cok ozledim.eskiden de ayrilirdik ama bizi her sey birlestirirdi.eskiden de arasmazdik ama bilirdik nerdeyiz,nasiliz.eskiden sabah seni eve girip uyandirmak icin pir pir atan kalbim simdi pek yavas.icine girince orada oldugun icin mutlu olabilecegim odan,usutunce posetlerle sicak sularla karnimi isittiginda sana olan minnettarligim,yurdun 8. katinda balkonda üsüyen kıza bahcede arabanin ustune yatip naralar atan ve sizan biri yok artik.bira ictigimiz siniflarda ben artik ancak hademeler gelene kadar caktirmadan bir sigara icip seni dusunuyorum;icimdeki huzuru,sana olan bagliligi,icinden cikilmazligi,kafami nasil karistirabildigini her bir cumlenle ve icimi nasil isitabildigini sessiz ve durgun kafanla...seni ozledim.senin kafani,senin cumlelerini,senin benim kafami karistirmalarini,senin icin meraklanmayi,senin icin tellerden atlayyp kaçmalary,senin icin karanlikta kosmayi,senin icin ictigim saraplari,senin icin yaptigim corbalari,senin icin bunalmayi bile ozledim ben.cunku her ne olursa olsun hic bir sey bu bosluktan daha soguk olamaz.

aşk

hobaa
tanimlar vardi kafamda.o bu,su da o.sen degilsin bak hic biri.sigdirmaya calisiyorum simdi seni buraya bak.
nice kuslar ucurdum, donmediler geriye.bildim hep, duydu yuregin.
bak yine arabeskim geldi.
buyuyorsun sen.buyuyorum ben de tum yollarim sana dogru.sen oradasin, ben burada.
tum yollarim sana dogru.sanki mecburi gorev bizimkisi.up uzakta denedi hep tanrim bizi.simdi de bak sen bir adada, ben baska bir.
tum yollarim sana dogru.ben severim askin zorunu.kimin gider kolayina???
benim yolumsa sana dogru, dolandi durdu.cikmaz sokak.donulmez oldu dik yokuslar.onumde. kurtar desem de, sen vazgecsen de.tum yollarim sana dogru.
ben buyuyorum burada, artik kosamam cok hizli, sen hep kucucuktun gozumde, o sapkanin altinda bile. buyur erkekler sapkalarin altinda. bak buyudun sen de.
sorularin bile buyuk. kafami sikemiyorsun artik eskisi gibi. bak hala mesgulum seninler. kucucuksun. buyuyorken bile. tum yollarim sana dogru. yokuslar bitince, bitmez hic seninle,bir gun okaliptus yaprakli evinden gecmesi dilegim...

sana doğru

hobaa
zuhal olcay parcasi.ritmi artarken cok azicik costuran sonra oturtan parca.cunku zuhal olcay hep huzunlu, hep romantik canim.
herkes secer kendi yolunu
bilmez ki mutsuzluk mu sonu
su gunluk guneslik dunyada
bulur en zorunu
benim yolumsa sana dogru,
dolandi durdu
cikmaz bir sokakmis meger
donulmez oldu
dik yokuslar
ucurumlar
anlamsizliklar,anlasmazliklar pusu kurmus
onumde
kurtar desem de
sen vazgecsen de
donup gitsen de
kurtar desem de
sevgi
mahkum elimde
bizi guclukler ayirsa da
umudum var
hala
yarin da
ben severim askin zorunu
kimin gider kolayina?

pırlanta

hobaa
boktan bir sarki da olsa nil in sesi nese getiriyor.once omuzlarimi sonra her bir yerimi oynarken buluyorum hos oluyor hos.kendi kendini simartiyor iste insan olmadik yere bu sarkiyla.

şirinler koyunde namus cinayeti islenmesi

hobaa
sabri sirin hobaa nin sevdicegini elinden almaya kalkar ve koyun tum oglanlari hobaa yi kiskirtir.gebert onu hobaa gebert onu hadi yedir ona su kursunu.gaza gelen hobaa, askinin da aleviyle tek bir kursun doldurur namlusuna.fakat o esnada cesmeye su icmeye giden hede hude sirin(hobaa nin sevdicegi) gogsunde hisseder namludan cikan kursunu.asktir o aci.tende degil.yuregindedir simdi sirinin.falan da filan.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol