confessions

septik

- Yazar -

  1. toplam entry 51
  2. takipçi 1
  3. puan 46000

sivas katliamı

septik
yıkanıp köreltilmiş beyinlerden ara sıra doğru sözler de çıksa bu sözler zerre anlam taşımaz. bu öylesine planlı programlı katliamdır ki, uzun yıllar bir örneğini daha görmek mümkün değil. yanarak can veren insanların çığlıklarını bastıran tekbir seslerini unutmak mümkün mü? bu nasıl hayvanlıktır?

kahramanmaraş

septik
gündüzleri çok sıcak (insanları oldukça canayakın ve misafirperver), geceleri pek serin olan ilimizdir.

kurcalama: evet, kahramanmaraş’lıyım. bazı organlarım da nedense çok sıcaktır. havasından mı suyundan mı bilmiyorum. ama hayra alamet derler.

etom

septik
üyeliği neden iptal edildi anlayamadım. sözlükte tanıdığım sohbet ettiğim tek insandı. sözlüğe girer girmez ilk işim onun entrylerini okumak olurdu. yaşının verdiği tecrübeyle bazen öğretir, bazen güldürür, bazen de insanları kızdırırdı. ama kızdırırken bile düşündürüyordu. inşallah geri döner dediğim değerli bir abiydi o.

esitlik

septik
dili ırkı, rengi, cinsiyeti, siyasi düşüncesi, inancı, dini, mezhebi ne olursa olsun her bireyin gerek sosyal yaşamda gerekse kanunlar önünde aynı haklara sahip olmasıdır. gerçek olan, olması gereken budur. peki gerçek yaşamda böyle midir? eh işte.

bol su icerek zayıflamak

septik
tokluk hissi verdiğinden mide bir süre oyalanırmış. işte o bir süreleri arttırdık mı işlem tamammış. mide tembelliğe alışır her zil çaldığında kapımızı tıklatmazmış. bunlar günde 4 litre su içerek bir yılda 13 kilo veren annemin incileridir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol