confessions

bilgisizbilge

- Uçurulmuş -

  1. toplam entry 49
  2. takipçi 1
  3. puan 3101

chatgpt

bilgisizbilge
OpenAI tarafından geliştirilen ve diyalog konusunda uzmanlaşmış bir prototip yapay zekâ sohbet robotudur. Chatbot, hem denetimli hem de takviyeli öğrenme teknikleriyle ince ayar yapılmış büyük bir dil modelidir.

openai

bilgisizbilge
yapay zekâ araştırma şirketi. Şirketin genel amacı insanlığa fayda sağlayabilecek yapay zekâ hakkında araştırma yapmaktır. 2015 yılının sonlarında kurulan San Francisco merkezli kuruluş, patentlerini ve araştırmalarını halka açık hale getirerek diğer kurum ve araştırmacılarla “serbest iş birliği yapmayı” amaçlamaktadır.

esaretin bedeli

bilgisizbilge
Hikaye, genç bir bankacı olan Andy Dufrense'nin ikinci derece delillerin kurbanı olduğu ve karısının ve sevgilisinin öldürülmesi nedeniyle mahkumiyetle sonuçlanan duruşmasıyla başlar. Hızlı bir mahkumiyetin ardından Andy, kendisini Shawshank hapishanesinde şartlı tahliye umudu olmadan ömür boyu hapis cezasına çarptırılır.

dogecoin

bilgisizbilge
paribuda gördüğüm köpek coini olduğu için troll tarzı gelmişti yinede 20 liralık almıştım xxx tutarlara geldiğini gördüm duruyor bakalım dursun 20 yıl sonra belki arsa gibi değerlenirse satarım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol