confessions

yurunero

- Yazar -

  1. toplam entry 33
  2. takipçi 1
  3. puan 2444

nesilden nesile kiğılı

yurunero
geçenlerde önüme düşen babalar günü temalı kiğılı videosu. sondaki baba oğulun birbirine sarılışlarında burnumun direği sızlamadı desem yalan olur. biz aylardır uzak kaldık babamla. gidemedik ki bir tülü memlekete. bu babalar gününde de görüntülü konuşma yapıcaz maalesef. hediyesini internetten aldım ama teslimat adresine de bizimkilerin evi yazdım. yanına gelemesem de babam hediyeni gönderiyorum bu sefer :)

video linki burada:
https://twitter.com/KigiliGiyimAS/status/1404366422143295495

seni çok bekledim

yurunero
irem helvacıoğlu ile özcan deniz'in başrolünde olduğu yeni dizi. bence güzel çift olmuşlar ben yakıştırdım ikisini birbirlerine. fragmandan anladığım kadarıyla romantik bir aşk olacak heralde aralarında. bu akşam star'da başlıyormuş izleyelim bakalım.

appgallery

yurunero
yeni lansmanı yapılan uygulama mağazası. tüm androidlerde çalışıyor. appgallery üzerinden indirilen her uygulama için de hediye çeki, indirim kodu ve hatta bedava internet paketi hediye ediyorlar. ki bu internet paketinden şu ana kadar 2 kez kazanmışlığım var. bir de büyük çekilişleri de var. burda da matebook, mate xs, akıllı saat gibi hediyeler var. merak edenler için link bırakıyorum:https://tinyurl.com/y3mmzrq2

yaay

yurunero
az önce google play'den indirerek üyeleri arasına katıldığım yeni sosyal medya uygulaması. kullandıkça insanı sarmaya başlıyor. henüz yeni bir platform olduğu için kullanıcıları da biraz heyecanlı diyebilirim. kimi takip etsem hemen geri takip yaptı. ulaştığım takipçi sayısı beni bile şaşırtıyor.

eltilerin savaşı

yurunero
bir sene önce vizyonda olan türk komedi filmidir. netflix'te görünce bir bakayım dedim. Yani aşırı komik değil ama sıkılmazsınız da. sanırım filmin histap ettiği kitleye pek girmiyorum ben. ondan pek bir emin olamadım ://///

aslan hürkuş

yurunero
türk havacılık ve uzay sanayi'nin (tusaş) eğitim uçaklarından hürkuş ile trt çocuk karakterlerinden aslan'ın birlikte yaşadığı maceraları anlatan, 13 mart'ta vizyona girecek filmdir. çocuklarımızın yerli kahramanlarla büyümesi ve hayal güçlerini geliştirmeleri açısından önemli bir çalışma bence. ilgilenenler için filmle ilgili klibi de buraya ekliyorum.

yerli otomobil

yurunero
trafiğe 2022'de çıkacağı söyleniyor. büyük ihtimalle biz sadece kasayı tasarlıyoruz ve parçalar başka ülkelerden. aslında tüm araçlar 2-3 farklı tip motor kullanıyor yani çokta anormal değil bildiğim kadarıyla.

the boys

yurunero
arkadaş çevremden bolca önerilen bir dizi. lakin ilk bölümün 30-40dk sını izledikten sonra kusmamak için kendimi zor tuttuğum bir dizi. gerçekten saçma ve bir şey anlatamayan bir dizi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol