dot

wilson
an itibariyle, basliklarin yazdigi kisimda kelimelerin basinda olmasi gereken isretin resim olarak gosterilememesinden mutevelli beyaz bir kare icindeki kirmizi x esliginde gorunen kelime.
nick nicki nickince
alternatif oyunlar sergileyen, istiklal üzerinde bir apartmanın, mısır ’apartımanı’, dördüncü katındaki butik tiyatro. sakın gitmeyin, bir oyununa gittiniz mi kendinizi kaptırıverirsiniz ve ’hadi oyun gelsin, hadi oyun gelsin’ tadında sızılarla yaşarsınız. oyun gelir, ikinci günde gider izlersiniz, sonra aynı sancılar bir daha başlar.

bazı prodüksiyonları için:

(bkz: sansür)
(bkz: böcek)
(bkz: çok uzak)
syrah
dot ya da tiyatro dot, istanbul’da bulunan ve britanya’da doğmuş olan in-yer-face akımı oyunlarını türkiye’de ilk kez sahneleyen özel tiyatrodur. 2005 yılında kuruldu. kurucuları süha bilal, murat daltaban ve özlem daltaban’dır. beyoğlu’nda bulunan tarihi mısır apartmanı’nın 4. katındadır.
2005-2006 sezonu
donmuş
aşk ve anlayış
sansürcü
çok uzak
iki kişilik bir oyun
2006-2007 sezonu
böcek
2007-2008 sezonu
kürklü merkür
karatavuk

2008
kürklü merkür
vur yağmala yeniden

2008-2009
shopping and fucking
pornografi
kartalkalkardalsarkar
kendilerine özgü oyunları ve seyirci kitlesi olan tiyatro grubu. beyoğlu mısır apartmanı’ndan maçka gmall’a taşınmışlardır.
seyirci sahne içiçe olduğundan her an oyuna katılacak hissiyle izlersiniz.

kürklü merkür,karatavuk ve shopping and fucking’lerini izlemiştim.bileti bi kaç hafta öncesinden almalısınız,yerler zaten numarasız ve talep çok.
tek olumsuz yanı fiyatları.en son kişi başı 50 tl idi.onu da bir düzene koyarlarsa tadından yenmeyecek tiyatro grubudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol